Mitt 900:e inlägg!!

Wooho! Detta är mitt 900:e inlägg på sidan. Det har bara tagit 12år att få ihop, hahaha. Men det blir väl lätt så när man inte har skrivit så mycket de senaste åren, det är svårt att få tid till allt. Sedan har jag inte bara velat gnälla och göra inlägg på grund av att saker inte varit bra, vill nuförtiden fokusera på det som är bra och positivt.
Så vi fortsätter i den positiva andan och berättar att detta är även dagen då jag har stäng ner mitt Facebook konto, jag tyckte det räckte nu. Blev så trött på FB och att hela tiden känna mig stressad över det. Kontot inaktiverat, FB borttaget från samtlig enheter jag äger. Det känns jävligt bra ska jag säga! :)

Bayek är den bästa huvudkaraktären i AC serien!

Andra milstolpar som nåddes denna dagen är att jag klarade mitt 20e spel för i år och det blev Assassin’s Creed Origins till PlayStation 4. Riktigt bra spel måste jag säga, hade inga förväntningar alls på det. Så kunde typ inte bli annat än positivt överraskad.AC:Origins blev också mitt 91:e klarade PlayStation 4 spel. Hehe, synd det inte knep plats 90 bara för att. Nu ska vi nå det magiska 100 klarade spel. Woo!
Snart ikapp PlayStation 3 med 108 klarade spel, ska bli kul att slå det egna rekordet faktiskt.

Lite mer än 1½ vecka kvar på semestern så ska försöka njuta så mycket jag bara kan! Det blir att chilla och ta det lugnt. Och spela mera spel naturligtvis.
Detta känns riktigt bra, så nu kör vi på igen! :)

2 responses on Mitt 900:e inlägg!!

 1. Mycket statistik och siffror här, just som jag gillar det, hehe!

  ca 75 inlägg om året tycker jag inte alls är dåligt jobbat, där ligger jag långt efter just nu, nedrans spel att ta all tid.

  Kul att Assassin’s Creed faktiskt var bra! Jag gav upp serien efter trean, hade tänkt ge Black Flag en chans men det lär aldrig hända som det känns nu.

  Det råder nog inga tvivel om att PS4 kommer gå om PS3 för både dig och mig, med tanke på alla remasters och portar som finns så känns snart PS3 som en överflödig konsol, vilket är galet.

  Igen, kul att du precis hann avsluta Shining Resonance innan semesterns slut!

 2. @ opkij:
  Hehe, ja det är alltid kul med statistik och siffror. :D
  Jo det är väl helt okej med inläggen.

  Origins var mycket bättre än Black Flag, så ska du köra något så hade jag rekommenderat det. Ja, PS4an kommer gå om PS3an ganska snabbt känns det. Önskar vi kunde fått lite portar av de sista PS3 spelen som man hade velat ha.

  Det kändes riktigt skönt att nå det målet faktiskt. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *