Grattis PlayStation 4!! En 5-åring idag!

Tänka sig idag är det fem år sedan man stod utanför sin lokala GameStop butik och frös röven av sig, men det var värt det hela för att få vara delaktig av releasen av PlayStation 4. Det har varit 5 fina spelår för min del, har spelat många underbara spel och varit på många underbara äventyr tillsammans med min PS4:a.

Här är mitt original inlägg från 29e November 2013 om PS4an. Det var det snabba inlägget som postades när man kom hem, för att sedan gå och lägga sig en stund. Senare under dagen, när jag hade fått en chans att leka lite med konsolen så postade jag lite intryck.

Sedan vid två års firandet postade jag lite mer tycken och tankar om det hela.
Som jag nämnde tidigare har jag fina minnen från PlayStation 4, det känns även skönt att kunnat varit med från början av konsolens liv. Något som jag inte haft en möjlighet att göra förr på grund av min ekonomiska situation.
Ångrar inte en sekund att man köpte PS4an dag ett, jag kommer göra detsamma med deras nästa konsol. Sony har alltid givit mig bra spelglädje tillsammans med Nintendo. Så fort jag kommer fortsätta stödja dom, även om de blivit lite dumma med sina censur regler… (Googla för mer info.)

För lite mer än en månad sedan så nådde jag även milstolpen att ha klarat 100:e spel på PS4:an. Det kändes underbart och kul att man har haft så många underbara titlar att spela, sedan är kanske 100 spel inte så mycket jämfört med andra.
Men för min del är det en stor grej. Något jag är stolt över.
Jag hoppas få många fler bra spel till PS4an och jag hoppas när ersättaren väl kommer att Sony kommer ha lyssnat på sina fans och gör att man kan spela sina
PlayStation 4-spel på nästa konsol.

Så grattis till en nybliven 5-åring! Hoppas det blir en grym dag för alla som har en PS4:a och alla som funderar på att skaffa en. Hurra, hurra, hurra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *