Gott nytt 2018!

Jaha, då har det alltså gått ett helt år igen. Satan vad snabbt 2017 har passerat, men samtidigt känns det som för egen del att det har varit ett bra år. Bortsett från en del tråkigheter… Men i det stora hela känner jag att det har varit ett av de bättre åren på väldigt länge, det har hänt många bra saker och jag har mått lite bättre än jag gjort de två senaste åren.
Men som ett spelår var 2017 fantastiskt! Jag hoppas 2018 kommer att ge oss minst lika många bra spel, fast kanske inte i samma rasande takt, men hann ju knappt andas mellan de stora spel releaserna.

Nintendo släppte Nintendo Switch och den har gått varm här hemma kan jag lova, en helt underbar liten konsol. Föll mer för den än jag trodde och så har man ju spelat härliga spel som The Legend of Zelda Breath of The Wild och Xenoblade Chronicles 2. För att nämna några Switch spel. Annars har man ju även kört igenom Tales of Berseria som också tillhör ett av mina favorit spel från förra året. Det blev även 44 klarade spel förra året och Xenoblade Chronicles 2 blev det sista som blev avklarat, det blir också det jag sätter som mitt Game of The Year 2017, fast jag inte känner att det räcker med bara ett spel egentligen.

Hoppas kunna träffa fler av mina vänner detta året som har hamnat lite åt sidan, ha mer roligt och våga lite mer kanske.
Ska ju även börja på gym senare i månaden om allt träffar rätt. Återstår att se var dock. Blir ju att försöka lära sig äta lite bättre och nyttigare och få i sig mindre socker. Detta är inga nyårslöften så tro nu inte det! Detta är saker jag måste anstränga mig för att ändra på, så oavsett hur det hade varit nytt år eller ej är detta mål som jag kämpar för.

2 responses on Gott nytt 2018!

  1. Ja spelåret kan man inte säga emot att det varit bra och det är kul att detsamma gällt för dig!

    Skönt att Xenoblade hann ta slut innan året så du officiellt kunde ha med det på listan, hehe. Blev själv precis klar med min och efter att ha spelat in i det sista blev den rätt lång, jag har även jämfört med din och jag tror bara 8 av dom var gemensamma.

    “ha mer roligt” låter som en bra plan, haha. Nej men vi hoppas att detta år fortsätter åt rätt håll!

  2. @ opkij:
    Hehe, kanske låter dumt att säga “ha mer roligt”. Men jag tänker mer på att faktiskt ut och våga göra saker (Ta små steg så man kanske kan åka och hälsa på) ;)

    Ska själv göra ett ordentligt inlägg med spelen sedan, ha med en liten kommentar om dom. Rätt kul ändå att det inte var mer än 8 gemensamma spel, visar ju att vi har spelar rätt olika. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *