Första veckan av semestern

Nu har snart första veckan av semestern kommit och passerat. Bara två veckor kvar.
Bah. Tiden går snabbt, tycker jag har inte gjort något vettigt alls denna veckan.
Men det har varit väldigt skönt att inte ha några måsten. Önskar bara jag kunde fått sova lite längre, vaknar ju samma tider som jag brukar gå upp. Urk. Haha.
Det är väl inte så mycket mer inplanerat under denna semestern heller, vilket känns väldigt skönt. Ska väl eventuellt ta oss till Ystad någon av dagarna.
Om min fot vill bli bättre, stukade den ca. en vecka innan jag gick på semester och den värker fortfarande emellan åt. Får väl snart åka in och få den kollad.

Köpte på mig Assassin’s Creed Origins nu när semestern började och har spelat lite på det, är ju inget större fan av AssCreed, men än så länge har det varit underhållande.
Vi får väl se om det håller, men huvudkaraktären Bayak är cool åtminstone!
Annars har jag väl en del andra spel jag skulle vilja hinna spela igenom, men lär inte ske för jag inte riktigt tar mig tiden till det. Vilket är synd och tråkigt.
Nästa vecka på fredag så kommer jag ju hem med tre nya spel, Captain Toad,
Shining Resonance Refrain och Octopath Traveler, samtliga till Nintendo Switch.
Som om jag inte redan hade nog med spel… Haha. Det blir Shining Resonance Refrain jag kommer börja med, gillade demot och kommer väl ligga och spela en timme eller två innan man lägger sig. Om inget annat kan man springa runt och powerlevla.

Jag skulle gärna vilja ta mig igenom lite serier och filmer också. Men jag vet inte riktigt vad jag ska titta på, då jag är inte sugen på något speciellt. Vet bara jag vill se något.
Blir väl kanske någon av Marvel serierna som är ute och ska väl också gå och se
Antman and the Wasp snart. Nä, nu får jag väl gå tillbaka till att inte göra något, annars hinner jag inte med det heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *