Farväl Facebook!

Då har turen äntligen kommit till mig! Eller jag ska väl säga att jag har äntligen tagit tag i att avsluta mitt Facebook-konto. Jag har velat avsluta kontot under en längre tid, men har behållit för att ha kontakten med vissa vänner och det var mest för messengers skull. Men har nu bytt över till Discord som jag gillar betydligt mer som chattprogram. Det känns bra, har varit stressad av FB en längre tid, som om att man måste in och se om någon har skrivit något. Har man en grym viljestyrka slipper man kanske det, men det är så lätt att man hamnar där.

Sedan är det så mycket skit som postas på Facebook också, en massa falska nyheter som sprids och skit som förstörs för folk. För tyvärr tycker ju folk om falska och hemska nyheter mer än vad som händer och sanningen. Det står mig upp till halsen.
Jag har gnällt om det förut, så nu var det ju dags att göra något åt det och det blir ju att göra det enda jag kan. Avsluta mitt konto.
Kommer låta det finnas kvar hela nästa vecka också, så jag hinner spara ner gamla foton jag lagt upp och se till att alla vänner blir meddelande om mitt avslut.
Det var längesedan ett avslut kändes så här lugnande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *