Fantastiska Spider-Man!

Det fantastiska, underbara, ultimata och superba Marvel’s Spider-Man har äntligen släppts, och jag har en del problem med att sluta spela.
Spider-Man gör väl kanske inte så mycket nytt för open-world spelen, om ens någon nytt. Men det är fruktansvärt kul att svinga runt i New York. För den delen är det underbart med ett Spider-Man spel som tar sig på lite större allvar.

Jag ska erkänna att jag inte gått in så mycket i själva storyn. Jag har blivit distraherad av andra grejer, som att samla på Peters gamla ryggsäckar som han glömt runt staden, ta foton på olika kända platser i New York med mera.
Det är ett typiskt för mig, “Oj visst ja! Det finns en story i spelet också! ” spel.
Vet inte om det ska ses som något positivt eller negativt, men kul har jag i alla fall, sedan blir man ju så sjukt sugen på att se alla Spider-Man-filmerna. Haha.

Striderna är roliga och snabba, det är ett jäkla flyt i Spidde när han slåss, det märks att han har mer akrobatik än säg Batman. Man kommer låsa upp fler föremål i spelet som man kan använda i fighter för att göra det ännu mer varierande.
Tycker parkour används flitigt i Spider-Mans fightingstil och det funkar riktigt bra, kan verkligen inte minnas att jag spelat med den hjälte som känns så här vig.

Watchout! Here comes the Spider-Man!

Spelet är jäkligt kul så här långt och jag kommer naturligtvis fortsätta så snart jag fått i min lite frukost! Om någon undrar hur min lördag ser ut, så är det Spider-Man, toalett besök, Spider-Man, mat följt av mera Spider-Man.
Så det blir en riktigt webswingar dag med andra ord. Det blir nog nät(t) och jämt det enda jag kommer hinna göra denna helgen också kanske!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *