Ett år med Xenoblade Chronicles 2

Det är ett år sedan Xenoblade Chronicles 2 släpptes till Nintendo Switch och det tycker jag ska firas! Det var spelet som fick mig att köpa en Switch. Jag var alltid sugen på en Switch men det var spelet som övertygade mig om att skaffa Switch på releasen.
Det var ett underbart äventyr och det berörde mig precis som de tidigare Xeno-spelen.

Här kan ni ju se två poster från förra året som just rör sig om mina första tankar om spelet. Ah, så många minnen. <3

02/12 2017 – Xenoblade Chronicles 2 är här!
24/12 2017 – Xenoblade 2 har tagit all min tid

Passar på att dela med mig av min Xeno-samling igen! Min Shulk Amiibo saknas på bilden och sedan detta foto togs tidigare i år så har min BringArts Fei-figur tillkommit och den fysiska utgåvan av Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country.
Kommer försöka ta en ny bild när jag har fått Elly & Weltall figuren i januari/februari.

Hur min samling såg ut i mars.

Jag älskar de spel som Tetsuya Takahashi ger ut, dom tilltalar mig något otroligt. Att sätta fingret på exakt vad det är som tilltalar är inte lätt.
Men det är något där, det är alltid något där. Längtar sjukt mycket till nästa spel, hoppas vi får veta något om det snart. Är alltid lika spänd på MonolithSoft nyheter.

Som ni kanske redan vet också, så kommer det ju finnas Spirits med i nya Super Smash Bros. Ultimate som släpps om mindre än ene vecka. Mythra finns med som en Spirit och Nintendo har “censurerat” henne lite. Täkt för lite hud och givit henne leggings.
Mycket för att åldersgränsen inte ska gå upp för att det visas lite bröst hud, I normala fall hade jag blivit sur. Men nu ser detta så bra ut (och är lite hett…) så jag bryr mig inte så mycket själv. Till min stora förvåning dock på 1års dagen, så har MonolithSoft släppt en uppdatering så du kan få denna dräkten i både Xenoblade 2 och i
Torna-expansionen. Älskar när sådant här händer dock. Den vanliga designen är inte ersatt där, men du kan nu använda Smash Bros-versionen.
Vilket har fått många att spekulera att Mythra kanske blir spelbar i Smash, något undertecknad hoppas något otroligt på.

Mythra. Not showing of her legs. But now she’s hotter. Oh no!


Som en del har påpekat, nu när Mythra har leggings, strumpbyxor eller vad man nu vill kalla det. Så dras tankarna mer till Elly från Xenogears. Hm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *