En liten uppdatering

Tänkte det var dags att slänga upp en uppdatering eller något, så att folk vet att jag fortfarande lever. Haha. Det har varit stressigt den senaste månaden, mycket att göra på en och samma gång. Det har tröttat ut mig ganska kraftigt fysiskt.
Annars har det väl varit lugnt bortsett från utmattningen, har inte hänt så mycket.
Eller snarare man har inte orkat anstränga sig för att något ska hända, men det är okej. Har varit skönt att det lugnt här hemma, önskar bara jag hade kunnat spela lite mer. Har inte varit så mycket av den varan heller, har mest vilat när jag haft chansen.

Nu på fredag är det julbord med jobbet, det är väl den största ansträngningen jag har tagit mig an denna månaden. Känns som det får räcka också, måste spara mig tills min polare CrilleKross kommer på besök i jul, så man inte är helt död/slut.

Black Friday har ju kommit och gått också, brukar aldrig köpa något under BF.
Men denna gången blev det faktiskt lite. Nämligen följande saker…

  • Logitech Z906 5.1 THX högtalare
  • Hitman: Definitive Edition (PS4)
  • The Witcher 3: The Wild Hunt – Game of The Year Edition (PS4)
  • Persona 5 (PS4)
  • Cosmic Star Heroine fysisk förbokning (Switch)

 
Den officiella tråden för Tales of Vesperia: Definitive Edition finns nu uppe på Loading.se, så är ni nyfikna så kolla gärna in den!
På tal om Loading, så har jag för första gången gått med i deras julklappsbyte.
Det ska bli kul och spännande faktiskt och jag hoppas den som får mitt paket blir nöjd.
Hoppas själv man får något roligt också, om inte annat är det kul att bara delta.

Som jag nämnde innan så kommer min polare CrilleKross på besök i jul och stannar några dagar, det ska bli trevligt att göra något annat. Som några av er vet så firar jag ju inte jul, så det ska bli kul att bara ta det lugnt med en kompis.
Han ska även hjälpa mig koppla in högtalarna, så vidare jag inte försöker mig på det själv i helgen. Får se om jag kan hålla mig eller inte. Hahaha.

Hoppas man kan få tummen ur och köra lite mer på Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD, vill ju spela klart det så man är uppdaterad på storyn och händelserna lagom tills Kingdom Hearts III kommer, även om jag inte lär spela det till releasen.
Just nu spelar jag lite Sushi Striker: Way of Sushido på Nintendo Switch, ett trevligt lite spel att spela i omgångar. Annars längtar jag nog mest efter Tales of Vesperia just nu, vill ha ett Tales of-spel att spela igen! Men får lugnt behärska mig.
Är ju turligt nog inte allt för långt kvar tills januari och där emellan eller ja, nästa fredag för att vara mer exakt! Så blir det Super Smash Bros Ultimate till Switch!
Har typ inte rört ett Smash Bros-spel sedan Smash Bros Melee så detta ska bli extremt kul. Vi höres nästa gång!

2 responses on En liten uppdatering

 1. De där högtalarna kopplar du in själv. Är ungefär som klossarna på dagis, går inte att göra fel men vill du verkligen så kanske du får ner den runda klossen i det fyrkantiga hålet. ;)

  Logitech brukar ha färger på sina kablar och på ingångarna så man ser tydligt hur högtalarna ska kopplas in i subwoofern. Följer säkert med en bra snabbguide också för installation.

  Lycka till!

 2. @ Gill:
  Yeah, jag tänkte jag ska koppla ihop dem sedan. Förhoppningsvis får jag min optiska kabel innan helgen, så kan jag fixa allt.
  Mest rädd för alla inställningar och skit som jag inte är van vid. Men det ska väl förhoppningsvis bli bra!
  Sedan ska jag spela så grannarna vräks! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *