Varan-TV vecka

Då man mått dåligt under ett längre tag nu och jag har inte fått chansen att göra något för att komma ur detta heller. Så kände jag att jag behövde något att le åt.
Det blev då lite Varan-TV citat. Lite Skånsk humor blev försöket att få upp humöret på. Det är kanske inte det bästa och det roligaste, men det värmer lite åtminstone.
Har man inte sett det så kan jag rekommenderar att se serien på Öppet arkiv.
Inte för att man mår mycket bättre precis, men det blev lite mer färg på vardagen och kul att se att det var så många besökare på sidan i och med det också.

I övrigt har jag börjat spela Golf Story till Nintendo Switch. Det var faktiskt rätt kul, trodde aldrig jag skulle fastna för golf. Känns väldigt konstigt att säga, men det är som sagt rätt kul. Det blir väl det som får underhålla mig nu fram tills
Xenoblade Chronicles 2 kommer. Åh, vad jag längtar efter det alltså. Snart är det här, man ska bara överleva en operation för njurstenar till och ett julbord med jobbet sedan är det bara en vecka kvar.
Det blir en fin belöning för allt det man får gå igenom.

2 responses on Varan-TV vecka

 1. Ja vad kan vara bättre för att liva upp än Varan-TV, det förblir
  väl ändå det bästa som sänts på TV! Att det skulle dyka upp i det öppna arkivet var väl en dröm, dom gamla filerna från VHS kassetter var kanske inte i den bästa kvaliten, hehe.

  Nu var jag visserligen sen med att kommentera men inte konstigt att man mår sämre med en operation runt hörnet, hoppas verkligen att den kommer gå bra!

  Och haha, Golf Story var inget jag förväntade mig att läsa om här,
  5 dagar kvar nuuu!

 2. @ opkij:
  VaranTv är underbart och gav mig många skratt. Nu är jag kanske ensidig här, men Skånsk humor är bäst humor. Tillsammans med Göteborgs humor. :)

  Nä, jag trodde verkligen inte Golf Story skulle vara något för mig. Men det är rätt trevligt faktiskt, även om jag inte är helt förtjust i det. Nu är det mindre än fyra dagar kvar!!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *