Tord, Tord! Den är klar nu!

Nu är jag här med ett inlägg jag gärna hade velat posta mer av! Nämligen modifikations inlägg. Jag har nämligen modifierat min Joycon till Nintendo Switch.
Har satt till ett styrkors istället för de fyra knapparna som är med från början.
Det fungerar fantastiskt bra! Shovel Knight som är på bilden känns så otroligt mycket bättre (i min mening) att köras bärbart nu än det gjorde innan.

Jag önskar jag kunde modda och ha mig mer, tycker det är fascinerande. Extra glad är jag ju av att jag fick ihop allt igen och det fungerar hur bra som helst.
Synd bara att Nintendo inte har släppt detta officiellt, så man slapp öppna och och modda sin kontroll, för att få ett styrkors. Lite trist att kontrollen är vit nu, även om vit är en snygg färg. Men hade velat ha den i samma gråa som kommer med maskinen. Vem vet? Släpps det ett grått skall med styrkors, gör jag nog om allt igen.

2 responses on Tord, Tord! Den är klar nu!

 1. Haha, det är tur att du fortsätter roa med dom smala referenserna.

  Kul projekt och rätt modigt att våga öppna en ny konsol/ kontroll.
  Konstigt att plasten inte fanns i grå färg än men i övrigt ser det ut som en klar uppgradering om man planerar att spela något platformsspel alls!

 2. @ opkij:
  Hehe, det sitter i. ;D
  Ja, herre jäklar det är som dag och natt. Skulle absolut rekommendera alla att göra denna uppgradering. Förstår att man inte vågar, var själv beredd på att ta smällen att jag fått köpa en ny.
  Men det gick! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *