Snart dags för Mario Odyssey!

Idag slutförde jag det sista i South Park The Fractured But Whole och det var ett riktigt härligt spel! Dock är jag osäker på om jag gillar detta mer än The Stick of Truth om jag ska vara ärlig, kände att det tilltalade mig betydligt mer.
Även om TFBW är större och så, men det behöver inte alltid vara ett plus.
Lite osäker på exakt vad som känns lite off, kan helt enkelt vara så att jag hade roligare med Stick of Truth. Med det sagt är det verkligen inget dåligt spel och jag kan starkt rekommenderar det till alla som gillar South Park och uppskattade
Stick of Truth. Det var också spel nr 39 som jag klarat i år! Nu har jag officiellt klarat fler spel än jag gjorde förra året! Det känns rätt skönt faktiskt.

Äntligen i fysisk version! Hoppas jag kommer gilla spelet!

Fick äntligen hem mitt fysiska exemplar av Undertale till PlayStation 4. Ska man ju bara se när man får tid att spela det också. Haha. Alla gamers eviga problem känns det som.

Jobbar en liten stund imorgon sedan är det att hämta mitt Super Mario Odyssey som gäller! Ser så mycket fram emot det alltså. Blir väl det jag kommer spendera mestadels av fredagen med. Dingar ju även Level 34 imorgon. Ja, det vet ni väl den gamla klichén med gamers, vi åldras inte vi levlar upp och det är enda gången jag inte tycker om att powerlevala! Haha.
Så bra man kan spendera morgondagen med Mario åtminstone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *