Jag halkade, mer Switch & övriga tankar

Vad har hänt sedan sist? Jo, jag har klarat Tales of Berseria och håller det nu som en av mina absoluta favoriter i Tales of-serien. Det var riktigt bra! Story, karaktärer, fighterna. Ja, det mesta var faktiskt riktigt bra! Det är väl mest grottorna man springer i som är spelet stora minus för min del. Har man haft svårt för serien eller att det kanske inte riktigt klickat förr, så rekommenderar jag detta starkt, storyn är mer vuxen och mörkt än i något annat Tales of-spel. Velvet utmanar även Yuri från Tales of Vesperia som en av de bästa Tales of-huvudkaraktärer.

I torsdags så råkade jag ut för en liten olycka, har klarat mig bra ifrån isen och att halka. Men så var olyckan framme, ena stunden står man upp i andra stunden ligger man på marken och har fångat en massa sten och grus i nävarna. Det sved rätt rejält, lyckades även slå i vänsterknä i marken när jag trillade. Så just nu gör det lite ont och jag kan inte alls sätta någon tyngd på det, så kan inte gå ner på knä för att knyta skor. Men det går nog över om jag får vila det ordentligt.

Går i tankarna om att det är dags att uppgradera min mobil, har just nu en Nexus 5 och kollar runt lite vad som kan vara en bra uppgradering. Är ju inte så hemma på detta med mobiler, så det är en stor djungel att ta sig igenom. Vet att jag inte vill ha något billigt och ingen iPhone. Hört gott om Samsung Galaxy 6, är det något värt att skaffa eller ska man fokusera på 7an kanske?
Vill ha en mobil med en bra batteritid och en bra kamera, då jag har väldigt stor nytta av kamera i vardagen.

Nu är det inte så långt kvar tills Nintendo Switch släpps och man längtar. Har i princip kollat runt en massa YouTube filmer den senaste veckan och hör på intryck och tankar om konsolen, det ökar bara min längtan jag kan säga. Men det är ju inte så långt kvar nu, även om det känns som om det är en evighet tills man får tag i konsolen. Detta blir även det första Zelda spelet som jag skaffar på dess release sedan The Legend of Zelda: Ocarina of Time.
Känns lite pinsamt att erkänna då man gillar serien. Men man kan ta igen det nu i alla fall med The Legend of Zelda: Breath of The Wild.

Har även tagit ut ledighet så jag kan sitta och leka med Switch hela den 3e mars, det ska bli riktigt kul att få ha en hel helg med bara något nytt. Inget annat planerat, inget annat som skall göras. Det ska bli riktigt skönt! Blir att ta hand om städning och matlagning dagen innan, så det verkligen är 100% fritt från alla andra måsten
den 3e mars. Det är helt enkelt Switch & Zelda dagen för min del. <3

4 responses on Jag halkade, mer Switch & övriga tankar

 1. Den 3:e får komma snart tycker jag :) Hinner iaf spela klart Berseria innan.
  Själv tog jag ledigt måndagen efter helgen. Ska blir grymt kul.
  Visst skulle du köpa Pro-kontrollen också? Går själv i tankarna att skippa den, eller iaf vänta med den tills man kännt på joycon:sen. Lite oroväckande med senaste nyheten att de tappar mottagningen lätt.
  Hoppas du blir bättre efter vurpan!

 2. Igen, kul att du är så nöjd med Berseria! Lite synd att dom
  inte lyckas få till “grottorna” bara…

  Ajajaj, hoppas knät blev bättre. Nu när man blivit såhär gammal
  är det livsfarligt att halka på is, bryter lårbenshalsen direkt, hehe.

  Jag börjar själv överväga att skaffa en modern telefon, jag är rätt trött på att vara den enda som inte kan få swish och instagram att fungera ordentligt, dessutom skulle jag även behöva en ny kamera och dom som finns i mobiler idag verkar vara minst lika bra som en vanlig digitalkamera.

  Galet att det bara är en vecka kvar till Switch nu, hoppas din releasedag blir strålande nu när allt är planerat i minsta detalj!
  Ska bli kul att höra vad du tycker om konsolen (och Zelda), för mig blir
  det som sagt inget köp innan Xenoblade 2 men Zelda är förbokat
  till WiiU så det missar jag inte!

 3. @ JRPGeek:
  Tänkte ta ledigt den måndagen också, har blivit så mycket jobb på senare tid. Så ska fasen ha lite ledighet. :)
  Jo, jag ska pro kontrollen också. Känner också lite oro över det med joycon kontrollerna.
  Jodå, det är lite bättre. Fortfarande lite värk i benet.

 4. @ opkij:
  Man får hoppas grottorna blir bättre i nästa spel.
  Hahaha, jadå. Det blir en käpp lagom till nästa födelsedag, man måste vara försiktig i min ålder. :)

  Mm, det är värt det om man vill ha en bra kamera. Beroende på hur dyr lur man skaffar.
  Det blir nog riktigt bra med releasen, ska bli kul! :)
  Härligt det i alla fall, kommer att skriva om mina intryck om Switch här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *