Nintendo Switch… Snart…

Nu är det bara några timmar kvar tills man officiellt kan få tag på Nintendo Switch här i Sverige. Man längtar rätt mycket att få sätta tänderna i det The Legend of Zelda Breath of the Wild. Som för övrigt har fått grymma betyd av en hel del recensenter, så det är ju svårt att inte känna sig hajpad!
Men man får väl tagga ner lite, så man inte råkar göra sig själv besviken.Även om jag tror den risken är väldigt liten, men man vet ju aldrig. Sist man skaffade en Nintendo konsol på releasen var GameCube 2002, då skolkade jag från gymnasiet med ett par kompisar medans vi väntade på att våran lokala BR butik skulle öppna. Det är ett av mina käraste minnen, det var en riktigt trevligt grej. Konsekvenserna av det hela var inte lika roliga, men hej! Still worth it!

Lämnar detta inlägg med den första trailern från Disney nya DuckTales tv-serie.

Gillar det jag ser! Stilen ser ut att komma från en av de äldre serietidningar blandat med lite nytt. Gillar verkligen David Tennant som Scrooge McDuck, han gör ett bra jobb! Alan Young hade nog också uppskattat hans version av Scrooge om han levt.
Ser fram emot denna serien, hoppas det blir mycket äventyr och mycket skoj.

2 responses on Nintendo Switch… Snart…

  1. Switch:en vart faktiskt min första stationära Nintendo-konsol jag skaffade på release. Det vart en Pro Controller ändå :) Kunde inte hålla mig.

    Även om jag inte är helt nöjd med stilen på nya DuckTales så är det kul att det kommer nytt. Den kanske växer på mig. Har du hört om det blir ngn Svensk dubb? Ett måste med det :)

  2. @ JRPGeek:
    Hehe, kan bli lite svårt att hålla sig ibland. Hoppas du är nöjd, känner mig själv väldigt nöjd med min och Zelda är underbart.

    Inte hört något om en svensk dubb än så länge. Men det kommer säkert, är mest rädd vem som skall göra Joakims röst numera..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *