Nästa år blir det engelska!

Som titeln säger så kommer det blir engelska nästa år, jag kommer börja skriva på engelska igen alltså. Det har varit kul att skriva på svenska, men jag har tappat en del av de besökarna som kom hit innan. Bara för att de inte kan läsa det jag skriver och det är ju kul att ha svenska läsare, men ännu roligare med flera läsare. Kanske någon av dem till och med kanske kommer att kommentera på sidan.

Super Mario Odyssey var fantastiskt bra! Nog mitt favorit Mario spel sedan Mario 64. Fan vad jag vill ha en remake av Mario 64 med Odysseys grafik. En sak i spelet får mig att längta ännu mer efter en remake. Det tråkigaste med spelet är att det är för lätt, som typ de senaste Mario spelen varit. Vill man ha tag på alla Power Moons dock, så finns det att göra ett bra tag fram över.

Det är för övrigt mindre än en månad kvar tills Xenoblade Chronicles 2 släpps! Jag längtar något otroligt alltså! Tänkte avsluta Dragon Quest Heroes 2, så har jag tagit hand om min “spel jag börjat spela, men bara slutade spela backlog“. Längtar något otroligt alltså. Har även ett nytt framtida projekt på gång.
Det har att göra med Nintendo Switch Joycons kontrollerna. Nu kan nog lista ut resten, kommer posta bilder när projektet drar igång.

2 responses on Nästa år blir det engelska!

 1. Tillbaka till engelska alltså, jag planerade ju att testa lite av båda jag med men
  i slutändan har det nog bara blivit ett enda inlägg på svenska, jag vet ju att majoriteten av mina besökare är från utlandet, dom flesta är visserligen bara ute efter fina bilder på antingen Xeno eller SFC-spelen, misstänker att dom flesta inte bryr sig så mycket om vad jag faktiskt skriver, hehe.

  Mario var verkligen kul men ja när man besöker en viss plats kan man inte låta bli att tänka att en remake hade varit ännu bättre, hehe. Men ja som jag skrev på loading också är svårighetsgraden det som drar ner mest och jag själv tyckte soundtracket var riktigt tråkigt jämfört med Galaxy.

  Xenoblade 2 om en månaaad! Galenskap. Hoppas själv att hinna med .Hack GU innan dess men jag var helt säker på att vi inte skulle få en fysisk utgåva här och gjorde misstaget att boka amerikanska utgåvan, få se när den dyker upp…

 2. @ opkij:
  Jo, jag känner väl lite samma sak att ingen kanske riktigt läser vad man skriver. Det var ju mer aktivitet när jag gjorde AMV filmer och sådant. Då kändes det bra att skriva på engelska, men jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill.
  En del av mig tycker det är roligt att skriva på svenska, precis som den andra tycker det är kul att skriva på engelska.
  Får väl ta mig en ordentlig funderare.

  Håller med helt om Mario, jag bara kände nostalgin komma över mig, musik, design och det där fick mig att önska en remake. Jag gillade musiken dock, har inget att jämföra med när det gäller Galaxy. Har aldrig spelat…. …
  Men ja, spelet var på tok för enkelt, precis som de senaste Mario-spelen har varit.

  Borde nog få mitt EU .Hack nästa vecka, får se dock om jag börjar spela det innan Xenoblade 2. Fyfan, längtan är stor nu alltså. Känner mig rejält hajpad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *