Här är Darksiders III

Ja, nu skriver jag på svenska igen. Kommer nog fortsätta med det, då jag tycker det känns lite roligare. Skriver så mycket på engelska på forum ändå så. Men lär troligen skifta mellan vilket språk jag skriver på framöver.

Nåka, nu till den stora grejen! Tidigare under dagen råkades det avslöjas att ett Darksiders III var på gång, det var väl egentligen ingen som riktigt vågade hoppas på att det skulle komma ett tredje spel. Men här är vi och jag är överlycklig! Darksiders var ett av mina favorit spel förra generationen, Darksiders II inte lika mycket, men ändå jäkligt bra. Nu det dags för Fury att göra sin entré, hon är den tredje av apokalypsens ryttare. War och Death hade huvudrollerna i de tidigare spelen.

Hon ser ut att kunna sparka mycket röv! Ska bli spännande att se hur det blir att använda piskan i spelet, tankarna förs ju direkt till Castlevania. I alla fall för min del. Ska bli riktigt kul att få lägga vantarna på denna titel när det kommer under 2018, gah nu ska man få börja vänta och längta igen. Lika bra kanske, så hoppas man får lite andrum mellan spelen som kommer i år.
Spelet kommer tydligen utspela sig under samma tid som Darksiders II, vilket man nästan hade förväntat sig om det skulle komma en tredje del. Om det blir ett Darksiders IV så lär det vara Strife som har huvudrollen och kommer det en femma sedan så får vi kanske äntligen gå framåt i storyn och kanske få ett co-op spel? Önsketänkande från min sida, men vem vet? Hoppas verkligen trean blir bra nu och får ett öde det förtjänar. Darksiders III kommer släppas till PlayStation 4, Xbox One och PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *