Fixat lite saker på sidan

Har idag pillat lite med sidan och fixat en del trasiga länkar som uppstått i gamla inlägg, det tar sin lilla tid när man gjort inlägg sedan 2006… Men tycker ändå det känns värt det! Märkte att en del av de AMVs jag hade lagt upp hade slutat fungera då DropBox ändrat på sina delnings regler, så har fixa till så vartenda video jag har under kategorin Animation nu funkar. De videos jag postat där är sådana som YouTube tagit bort för länge sedan för mig, då de blev copyright klassade.

Nu är det mest jobbet med att fixa alla trasiga bilder, som blev trasiga för att Photobucket skulle fitta sig som de gjorde.
Så ska bara spara hem allt från Photobuckets hemsida, som är lättare sagt än gjort då skiten inte alltid vill fungera och efter det måste jag hitta en ett nytt ställe och ladda upp allt på. Bästa hade varit om det fanns något liknande Photobucket där jag får behålla namnen jag givit till fotona, de flesta tjänster gör att url:en för bilden blir helt random. Vilket gör det svårare att hålla i ordning på alla bilder jag har. Det är väl ungefär 800 bilder som ska fixas till på hemsidan, det kommer ta sin lilla tid… Fan ta dom alltså. Jävla svin är vad dom är, hade gärna betalat för mig men att de ska kräva 400dollar om året för att få dela mina bilder på hemsidan kan de fett glömma.

Hoppas kunna komma igång med spelande snart igen, har Dragon Quest Heroes 2 som bara ligger. Men känner jag har ingen lust för ett Musou-spel just nu. Även om det har varit någorlunda kul, så har jag helt tappat sugen på det. Trist. Hoppas mitt exemplar av Cave Story+ till Nintendo Switch kan se till att komma fram snart, har aldrig behövt vänta så här länge när jag beställt något från VideoGamesPlus förut. Nästan så man börjar tro att Final Fantasy XII The Zodiac Age kommer hinna nå mig före Cave Story gör det.

För att skapa en lite bättre stämning för mig så delar jag långversionen av det nya DuckTales introt.

Gillar verkligen denna version, tjejen har en härlig röst och jag gillar musiken som spelas och alla små ljudeffekter i bakgrunden. Ser sjukt mycket fram emot denna serien, tror den kommer bli riktigt bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *