E3 2017 snart här!

E3 är ju lite som julafton för gamers, för mig är det ett betydligt roligare jippo än jul. Det är här spelutvecklare och spelföretag får en chans att avslöja nya kommande spel eller visa upp hett efterlängtade spel. Har ni några egna förhoppningar i år?


Även om jag inte är så förtjust i Microsoft, det har bara med att göra att de inte erbjuder något jag tycker är intressant i spelväg och när det väl kommer något så finns det även på Sonys konsoler. Så det går lite förlorat där, för mig i alla fall. Men det ska bli spännande att se vilket monster Project Scorpio blir, man har ju redan fått höra lite. Kan de bara visa upp bra exklusiva spel, så kan de mycket väl locka mig. Men än har de inte lyckats.


Ser fram emot vad Nintendo tar med sig och förhoppningarna av nya saker. Men så länge jag får ett datum för Xenoblade Chronicles 2 och att det håller 2017 releasen som utlovat är jag mer än glad. Men hoppas på en del överraskningar, vill verkligen se ett grymt och starkt Nintendo igen. Att få se mer av Mario Odyssey är också spännande, hoppas på ett Mario 64-2 med det.


När det gäller Sony så längtar jag nog mest att få se mer av deras Spider-Man spel, lite gameplay, kanske till och med ett release datum. Nya God of War såg fantastiskt ut förra året så det ser fram också fram emot. Nu när Final Fantasy VII Remaken är så långt bort kan man väl glömma att se mer av den, annars vet jag inte riktigt vad jag ska förvänta mig av Sony. De brukar komma med bra saker, men oftast inget som riktigt överraskar mig. Finns undantag naturligtvis.

DRÖMMAR!
Om jag får drömma fritt önskar jag att Bandai Namco avslöjar Xenosaga HD trilogy och även Tales of Vesperia Remastered. Båda är väldigt stora drömmar, men snacka om att jag hade dött lite av glädje. Så sjukt det hade varit. Åhhh!

2 responses on E3 2017 snart här!

  1. Hm, mina förväntningar är rätt låga i år eftersom det känns som jag redan har bra koll på vad alla utvecklare har för sig men man kan ju hoppas på överraskningar!

    Ett datum för Xenoblade 2 är väl det jag också hoppas på dock hur skeptiskt jag än är att det ska hinnas med i år.

    Sen bör väl lite Indiespel passa på att smyga in lite datum och annat, Iconoclasts, Ghost Song, Below, och Josef Fares nästa spel skulle jag gärna höra mer om.

  2. @ opkij:
    Mmm, hade varit trevligt med lite överraskningar. Hoppas det inte blir så många läckor i år, förra året var trist. Allt hade i princip läckt ut innan det avslöjades. =/

    Jag vill vara optimistisk gällande Xenoblade 2, hoppas som bara den att det kommer i år. Det måste. >.<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *