Dragon Quest XI ser fanatiskt ut!

Jag har skrivit lite om Dragon Quest XI sedan tidigare, spelet kommer få två versioner. En version till PlayStation 4 och sedan en Nintendo 3DS version innehåller ett 3D och 2D läge. Spelet är också bekräftat till Switch, men i dagsläget vet vi inte om den versionen baseras på PS4 eller 3DS version eller kanske är något helt eget.

I denna senaste video får vi se en stor stad och den ser fantastisk ut. Tycker detta är så underbart att se, för att under Final Fantasy XIII tiden så fick vi inte så många HD JRPG med bra städer. Square Enix skylde tydligen på att det var svårt att göra städer i HD, om det nu har varit någon sanning i det så har dom ju lärt sig hur man gör städer i HD nu åtminstone! Gillar verkligen hur vacker staden är, ser fantastiskt ut.

Ingen av spelet versioner är bekräftade att släppas utanför japan, men jag håller tummarna för att PlayStation 4 versionen åtminstone får en bekräftad release. Naturligtvis hoppas jag att båda versionerna kommer, men får jag bara välja en så… Nu med E3 runt hörnet hade det varit grymt att få detta bekräftat för release här hos oss i väst, Sony ska ju ha ett segment under sin E3 (Tisdag 03.000) som ska vara ägnad åt Japanska spel. Jag håller tummarna stenhårt! :)

2 responses on Dragon Quest XI ser fanatiskt ut!

 1. Här regnar inläggen, kanske väntat i E3 tider, hehe.

  Jag har hållt mig undan Dragon Quest nyheterna ganska mycket
  men det såg fantastikt ut redan i första trailern och den där staden
  är ju anledning nog att vilja spela det! Precis som det ska se ut.

  Jag har alltid funnit uttalandet om städer och FFXIII rätt lustigt, det gick alldeles utmärkt att skapa mysiga städer i HD för Mistwalker i Blue Dragon och för att inte tala om dom gigantiska och vackra städerna
  i White Knight Chronicle.

  Att spelet ska släppas på engelska har jag utgått ifrån hela tiden men lite illa att vi inte fått det bekräftat än.

 2. @ opkij:
  Hehe, jo det kan ju vara för det är E3 och även för jag känner att jag har lite förnyad energi för att skriva. Så får ta vara på den så länge det varar. ;)

  Mm, staden är helt fantastisk. Jo, det uttalandet är väldigt lustigt. Precis som du säger så funkade det hur fint som helst i Blue Dragon och White Knight, för att nämna några. Det uttalandet fick dom bara att verka mindre kompetenta…

  Jag har inte riktigt vågat tänka att det kommer. Haha. Hoppas naturligtvis det, men ibland för Square Enix så konstiga val. Men de behöver nå en större publik och jag tror detta kan uppskattas av väldigt många. Så hoppas vi får höra något under E3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *