Äntligen har jag fått tag på…

Hehe, kanske inte så viktigt egentligen. Men för mig är detta rätt stort, detta är ett spel jag länge velat ha. Men tack vare hur situationen sett ut i det förflutna med inga pengar och tvungen att sälja spel man hade. Så trodde jag detta var mest önsketänkande, men ack! Så blev det inte och det är jag oerhört glad över!
Tales of Destiny till PlayStation 1 finns numera i min samling. :D


Nu saknas det bara ett spel till i serien så har jag alla engelska releaser av Tales of-spelen. Det känns riktigt bra och kul faktiskt! Trodde aldrig jag skulle få ha detta i mitt samling, då det är lite sällsynt och dyrt. Så båda Lunar-spelen i bra skick tillsammans med Tales of Destiny är spel jag aldrig trodde jag skulle få, är så oerhört glad över det. Nästan skuttar av glädje. Hehe.
Då är det bara att spara undan pengar och få tag på Tales of Destiny 2 (Tales of Eternia) till PlayStation 1 nu också, så är det bara bra.

4 responses on Äntligen har jag fått tag på…

 1. Haha, där var det till sist! Kul med en sån ljuspunkt efter förra
  inlägget. Alltid så roligt att få hem dom där speciella spelen man velat ha länge, egentligen skulle man kunna offra 2-3 nya släpp och köpa dom när som helst men det är ändå något speciellt när man väl får hem dom.

  Som jag sagt förr föredrar jag denna utgåva framför den till PS2, visst den har såklart smidigare strider, mer röster och skits men jag föredrar alltid tile-baserad grafik och flera delar av “grottorna” är ersatta av tråkiga korridorer av någon mystisk anledning. Jaja, jag hoppas du spelar dom båda en dag och om du lyckats hitta både detta och Lunar spelen ska väl inte Eternia heller vara omöjligt!

 2. @ opkij:
  Det känns helt klart bättre, även om det fortfarande inte är “bra” så är det bättre. Kändes rätt skönt att kunna skriva något positivt igen också. Man bryter lite av det dåliga på det hållet också.

  Helt klart värt det, kommer ju inga nya spel nu på ett tag som jag känner jag måste ha så det kändes som ett perfekt tillfälle att köpa det nu. Ska bli spännande att se vilket av dem man kommer föredra själv, men jag vill nog se att båda bjuder på en bra och unik upplevelse.

  Jadå, en vacker dag skall jag skaffa det! Har inte så bråttom med det dock, har ju redan PSP versionen och den är nice.
  Men man vill ju ha PS1 originalet också, bara för att. =)
  Sedan vet jag inte riktigt heller vad jag ska ha för mål… Det tar liksom slut med Eternia PS1. Kommer ju köpa alla kommande Tales of-spel, men då har man ju kommit ikapp så att säga.. Hm..

 3. Bättre är… bättre! Jag känner igen mig rätt mycket i att inte kunna släppa vissa saker trotts att dom hände för en halv livstid sen och trotts att jag är den enda som minns dom…

  Men Tales of livar alltid upp, det är nåt med framsidan och introt i spelet som alltid gör mig på bra humör, visserligen är det det japanska introt jag tänker på. Just det, du har det redan till PSP, inget fel på den versionen förutom att dom klippt bort halva bilden upptill och nertill för att få plats på PSP-skärmen, hehe.

  Då är vi alla nära slutet på olika del-samlingar alltså. Nästa steg måste väl ändå vara att ha alla japanska delar också!

 4. @ opkij:
  Har funderat mycket på att samla på mig av det japanska också, men jag vet inte riktigt. Känner det ger mig inte riktigt något nöje.
  Speciellt inte när det finns så mycket med Tales of som bara är japan exklusivt. Men det är en idé åtminstone, så man får ju se. =)

  Tyvärr har det väl mest varit Xenosaga och Tales of-serien som jag blivit så tokförtjust i. Xenosaga var ju lättare att samla på sig alla spelen, då det tyvärr inte finns så mycket.
  Men iofs, så kostar de japanska spelen runt hundra kronor på eBay, så det är ju inte precis något förlust. Hehe.
  Aja, det är alltid svårt det där. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *