Snart dags för Final Fantasy XV

Imorgon är det äntligen dags för Final Fantasy XV att släppas! Som man har väntat, tio långa år på detta spelet. Helt sjukt vad tiden går. Visst har man förväntningar på detta, av de demos jag testat har spelet varit väldigt skoj. Det har varit kul att lära känna karaktärerna via anime-serien Brotherhood: Final Fantasy XV.
Så man har lite mer koppling till dem och deras bakgrund, vilket alltid hjälper om man vill ha en djupare förståelse för karaktärer.

Varit en liten tråkig tid den senaste tiden, varit rätt orkeslös och trött. Har inte blivit så mycket spelande heller. Har lyckats nå 34 klarade spel i år av 52 som är målet, ett mål jag är ganska säker på att jag inte kommer lyckas uppnå. Vilket är lite trist, men har spelat mer än jag gjorde förra året så det är bra åtminstone och jag har klarat 60 spel till PlayStation 4. Spel nr 60 blev World of Final Fantasy, ett spel jag kan varmt rekommendera. Om inte minst för sin underbara humor.
Jag har även bytt in min PS4 som inskaffades på sin release 2013 mot en PlayStation 4 Pro.

Tack vare med spelinbyten som man fått tag på billigt, så kostade denna mig inget extra. Man vill ju gärna ha det senaste som den lilla prylnörden man är. Nåja, åtminstone det senaste när det gäller konsoler. =)

Mått lite dåligt under dagen, men det känns lite bättre nu. Men mycket med mitt humör skiftar fram och tillbaka, ibland är man väldigt glad sedan något tillfälle senare är man väldigt nere. Jag orkar inte riktigt ha kontakt med folk heller när jag känner så här, så hoppas folk har förståelse för det. Vet inte om det är perioden på året eller annat som gör att man känner så här, har ju varit mycket skit med njurstenar och mått dåligt ett tag så man vet aldrig. Plus lite andra saker som ska utredas utifall att, så det är väl ganska lätt att bli så otroligt trött på det. Men det blir nog bra med tiden hoppas jag, så länge man får rätt hjälp och det är ju på den banan nu.

Annars har man mest jobbat och jobbat en massa extra, man vill ju gärna ta sitt körkort. Synd det kostar så jävla mycket bara! Hoppas bara man klarar det som är runtomkring när det väl är dags. Men ha det så bra ni bara kan alla vänner, hoppas vi kan ses snart igen vi som inte träffats på ett tag.

1 response on Snart dags för Final Fantasy XV

  1. Jag har faktiskt inte börjat på FFXV eller ens fått hem det än, planen var att avsluta lite annat innan och nu är det gjort så förhoppningsvis blir helgen full av just FFXV!

    Men filmen och animen är sedd så nu ska det bli kul att ta del av
    huvudattraktionen till sist.

    34 spel är fortfarande mer än dom flesta hinner med på ett år och
    60 PS4-spel ser jag som galenskap! Känns som jag precis fick konsolen
    och har väl hunnit med ca 10 där, hehe.

    Åhå, så det finns planer för ett körkort? Jag har två andra vänner som tog det tidigare i år, det kändes som att det nästan gick oförskämt bra för båda två men jag hoppas att det kommer gå bra för dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *