Man hinner knappt med något…

Var ett tag sedan man skrev något, har inte haft tiden helt enkelt. Vilket gör mig lite ledsen då jag gillar att skriva. Men det har varit fullrulle på jobbet sedan man började, brukar ta hand om planeringen av vår personal under semestern när den som vanligtvis jobbar med detta är borta. Det är kul men jobbigt, man ska tänka både på det ena och det andra. Sedan vill jag inte jobba ihjäl folket vi har heller. Men alla ställer upp till 110℅ och det är grymt uppskattat. Men sedan är det ju så här på de flesta företag under semestern, så det är sådant man får räkna med.

Såja, slut på jobbsnack. Mår mycket bättre efter min operation. Har mer eller mindre återvänt till livet jag hade för 1år sedan. Har ändrat en del saker i mitt liv efter att ha förlorat ett helt år till smärta.
Har inte ätit godis eller snacks på snart tre veckor, jag åt alltid något dagligen förr.
Så det känns riktigt bra måste jag säga, är ju även ett år sedan jag drack läsk nu också och det känns ännu bättre. Även om jag känt suget när jag blivit starta stressad, försöker äta mer regelbundet nu även om det bara skulle röra sig om en morot. Anmält mig in på gym också, som jag ska börja på vecka 34 när jag är ledig.
Har tänkt ta tag i mitt liv på ett annat sätt än tidigare, är trött på att leva med övervikten nu vill jag gå ner! Aldrig känt denna motivationen som jag gör nu, kanske leder detta till att man vågar göra fler saker än man vågat förut.

Har spelat klart Senran Kagura: Estival Versus, det var ett helt okej spel. Inte mycket till variation, vare sig på spelet eller tjejerna i det. Innan dess körde jag igenom Star Ocean: First Depature och det var också trevligt, om än lite för för hög random encounter rate. Men sedan semestern tog slut har jag inte hunnit spela mycket alls, men har försökt slänga in lite DOOM spelande när jag har hunnit och orkar. Riktigt kul är det! Sitter redan och funderar på vad man ska spela efter det. Finns ju lite att välja mellan, men funderar på något mer JRPG i och med rykten om att Final Fantasy XV blir försenat till november. Skulle ju ha ett trevligt JRPG där i september, men nu vet jag inte riktigt vad jag vill köra. Ska för övrigt bli spännande att se hur man kan väga upp spelandet och gymmet utan att lämna det ena utanför.

5 responses on Man hinner knappt med något…

 1. Lite samma sak här, även fast jag har semester så har det blivit mkt resande. Sista veckan nu blir det bara spelande tänkte jag :)
  Skönt att operationen gick bra!

  Känns ju lite surt om det försenas men har jag väntat över 10 år nu gör en månad inte så mkt :)

  Tränar själv 5 ggr i veckan och även om det tar upp en del tid så brukar balansen bli rätt bra. Om inte annat så uppskattar man speltiden man har desto mer :) Lycka till med gymmet iaf

 2. @ JRPGeek:
  Skönt när man kan lägga helt fokus på sitt spelade.
  Hege, tackar. Känns riktigt skönt.

  Nä, två månader mer gör väl inte så mycket. Inte mer än att krossa de planer man gjorde runt spelet. Men det får man ta igen sedan.

  Ahh, det låter ju riktigt bra. Ingen tips på mat eller träning man kan göra/käka?

 3. Bara goda nyheter denna gång! På bekostnad av tid såklart men skönt att höra att operationen verkligen var lyckad och att du lyckats motstå snacksen. Vi hoppas och tror att gymmet kommer gå bra det med!
  Inga tips om träning från mig men det svåra är väl just att komma igång och ta sig till gymmet även dom dagar man inte är lika motiverad.

  Lite nedrigt att Final Fantasy XV blev uppskjutet men som vanligt finns det alltid annat att spela i väntan, otur att det hamnade så nära Exist Archive bara…

 4. Jobbigt att du har behövt gå igenom en njurstensoperation, men vad skönt att allt gick som det skulle!
  Kul att läsa om din motiviation till att göra förändringar i livet, sådant är alltid väldigt inspirerande att läsa. Om jag bodde i närheten skulle jag gå och gymma med dig! :)

  Ledsen att jag inte har kommenterat här på länge, sommaren försvann iom jobb och har nu börjat på ett nytt.
  Känner igen mig i det du säger, att man vill hinna med mycket men ingen tid finns. Ju äldre man blir desto mindre tid har man. Tråkigt men sant.

 5. @ Lania:
  Det var inte det roligaste att gå igenom, men hellre det än att ha ont. Det är så skönt att slippa ha ont.
  Det hade varit kul att kunna gymma tillsammans, hade hjälpt motivationen. :)

  Ingen fara, har knappt varit aktiv här själv eller något pga smärta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *