Jag har spelat Bloodstained demot

Eftersom man deltog i Kickstarter för Bloodstained: Ritual of The Night och man spenderade 60$ eller mer så fick man en demo efter E3, demot är dock bara tillgängligt på Steam. Så inget demo till någon av konsolerna, hade velat ha en demo till PS4. Hur som helst jag deltog med just 60$ för att få en exklusive fysisk backer utgåva av spelet, med tanke på hur mycket jag gillar mina IGAvania-spel så var det värt det.

What a wonderful night to try a demo.

Nu när jag har testat demot så är jag ännu mer såld än tidigare, visst lite wonky grafiskt kanske men jag gillar det. Spelet kändes och kontrollerade som ett av IGAs klassiska Castlevania spel, det kändes rätt få fort man började röra sig.

Miriam är söt
Väldigt glad över att vi får spela som en tjej, då dom oftast känns både vigare och snabbare. En egenskap jag verkligen uppskattar i denna typ av spel. Miriam är cool och söt, ser fram emot att få spela mer med henne och vända upp och ner på alla som vill henne ont eller står i hennes väg.

Kastanj riddare? Miriam action pose!
Musiken i demot var riktigt trevligt, kändes också det klassiskt Castlevania som jag vill ha det. Ser så sjukt mycket fram emot att detta ska bli färdigt alltså, kan mycket väl vara ett av de spelen jag ser fram emot mest. Musiken kommer garanterat att rocka vidare i hela spelet så Michiru Yamane är med och gör musiken och hon har då gjort musiken till en hel del Castlevania spel.

Jag kunde valt en bättre bild, men jag ville inte.
The big bad som man möter i slutet av demo, är ju verkligen stor. På mer än ett sätt. Haha. Kontrollen känns skön och bekväm, som nämndes tidigare så satt kontrollen som gjuten tyckte jag. Det var inget som kändes konstigt för min del, utan det satt som det skulle. Vet att jag själv klagat på att Miriam varit lite slö, men efter att spelat demot tycker jag inte det. Det känns slöare på filmer eller när man ser spelet, än när man själv spelar. Fanns ju inte så mycket monster att möta och inte så mycket vapen heller, men det var nog i demot för att verkligen ge mig mer sug efter spelet.

Nu ska man bara fortsätta den där eviga väntan, som känns lite längre nu när man spelat demot och vet på ett ungefär vad man får. Ser som sagt så sjukt mycket fram emot detta! Åhh! Tack så mycket Koji Igarashi! Dina spel har aldrig svikit mig.

2 responses on Jag har spelat Bloodstained demot

 1. Låter lovande :)
  Fick också koden men sitter med en Mac så har inte kunnat spela det.
  Kan hålla med om att det grafiska. Hade hellre sett lite mer cel-shadat och 2D likt nya Monsterboy eller Wonderboy 3-remaken.
  Ser iaf bättre ut än Mighty no9 :)

 2. @ JRPGeek:
  Ajdå, det var synd. Hoppas du får en chans att testa ändå.
  Att det är 2.5D stör mig inte, tycker detta fungerar väldigt väl i spelet. Visst 2D hade varit att föredra, men tycker absolut det är bra. Sedan kan man ju hoppas de polerar spelet lite mer innan det släpps.

  Det mesta ser bättre ut än Mighty no.9 skulle jag nästan påstå. Men spelet har ändå visat sig roligare än jag förväntade mig. Återstår att se om det håller hela vägen dock. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *