Jag ska till Stockholm igen!

Tyvärr har man fortfarande ont och det har inte blivit bättre, väntar på att få träffar en specialist. Hoppas dom hittar vad som är fel med mig, om det nu inte bara är en njursten eller något annat. Man är trött som fasen på det bara, väldigt trött på att ha ont jämt. Längtar tills det väl är över så man kan börja fungera som vanligt igen.

Har gått min teamledare utbildning nu och det känns både roligt och kul, nu har man det officiellt med de saker man har gjort ett tag i jobbet. Och på tal om jobbet så ska jag till Stockholm igen, ska uppgradera min internlärar utbildning. Ska utbilda folk för att arbeta i butik sedan, mer än så går jag inte på här. Men det ska bli roligt att ha anda typer av utbildningar än bara städ, detta ska bli väldigt kul som sagt.
Dock blir det två turer till Stockholm, fredagen den 8 april, dock bara upp under dagen. Sedan ska jag tillbaka den 11 och 12 april, så då stannar man över en natt. Dessa två dagar ska jag själv gå utbildningen som jag kommer hålla, precis som alla andra måste jag också ha den kunskapen. Det räcker inte att bara vara utbildare, man ska ju själv vara utbildad också. :)
Tycker detta är väldigt skoj, både nytta och nöje i ett för min del. Ser väl mindre fram emot att flyga igen, men det går snabbare än tåg åtminstone.

Utöver dom sakerna så klarade jag Pokémon X i helgen, trevligt spel som inte alls kändes lika bra som de tidigare delar. Och med tidigare spel menar jag Red/Blue och Gold/Silver, vilket är de senaste spelen utöver X som jag har spelat. Nu fokuserar jag min tid på The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, som är riktigt bra! Har bara spelat intro delen på spelet sedan tidigare. Är på väg till templet i skyn och jag gillar det verkligen, gillar variationen som ges i templen. Det har fått mig att längta efter nya Zelda U rätt så mycket, jag föll aldrig för Skyward Sword (det har sina bra delar). Så att spela Twilight Princess är mer av vad jag hoppades på.

2 responses on Jag ska till Stockholm igen!

 1. Vilket elände att smärtan vägrar släppa, det tar ju verkligen på energin…
  Kul att det har blivit en del spelande trotts det, förra texten du skrev om Pokemon X var riktigt bra så det var skönt att se att äventyret fick ett slut nu. SJälv har jag bara spelat Pokemon Emerald och Omega Ruby, jag gillade dom båda men jag känner inte direkt någon lust att börja på fler delar i serien, dom är kanske lite väl lika varandra.

  Om du redan är där jag tror du är i Twilight Princess så måste det vara ett bra betyg!

  Vilken slump att du ska ut och resa igen just den 8:e april, jag ska själv sitta på ett tåg hela den dagen. Hoppas att det kommer gå bra den här gången med, det tog väl visserligen lite tid att återhämta sig sist.

 2. @ opkij:
  Är själv lite förvånad att det blev mer på Pokémon X faktiskt. Men fick tag på de gamla legendariska fåglarna Articuno, Zapdos och Moltres så jag fortsatte spela lite och sedan var det klart. =)
  Det var småtrevligt inte lika kul dom de första spelen, men funkade och det räcker nog för mig ett tag. Får väl se hur Sun & Moon är.

  Just nu har jag hunnit komma till himmelspalatset i Twilight Princess, inte blivit så mycket spelande nu i påsk som jag hade hoppats på.

  Hoppas också det… Du har helt rätt (vilket minne du har!), återhämtningen tog sin tid. Och nu ska jag upp två vändor på liten tid, ska bli intressant att se hur det går. Nervöst om inget annat kan jag ju säga.
  Vad kul att du själv ska ut på lite äventyr. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *