Här är Nintendo Switch

Idag har Nintendo äntligen avslöjat sin Nintendo NX eller Nintendo Switch som den heter. Rykten har visat sig vara sanna att det är en hybrid konsol, alltså både en bärbar och en stationär konsol. Spännande att se hur detta kommer bli. I stället för att jag ska försöka förklara, så kolla på denna filmen istället.

Vi får se glimtar av ett nytt Mario spel som ser trevligt ut av det lilla som ses, en port eller en uppföljare till Splatoon och även ett nytt/port Mario Kart. Hoppas ryktena om att den ska vara regionsfri också stämmer och att den får ett bra stöd av 3de parts utvecklade spel. Här är en bild med lite annat roligt för maskinen också.
Hoppas vi får mer information om konsolen snart, för mycket mer än så här är inte känt just nu.

Vi får också bekräftat att den kommer släppas i mars, så det är inte så långt kvar. Det är bara att börja spara så man kanske också kan skaffa en sådan. Hoppas verkligen Nintendo får framgångar med Switch.

3 responses on Här är Nintendo Switch

 1. Jag gillar det jag ser :)
  Även om den antagligen kommer att sitta kopplad till TV:n 90% av tiden så kanske det blir några bärbara sessioner ibland.
  Ska bli spännande att se vad som händer med 3DS:en. Dvs blir det bara 1 konsol för Nintendo nu? Det skulle ju innebära att serier som Pokemon äntligen kan avnjutas stationärt och sen kanske lite grindande medan man slökollar TV lr nåt.
  Blir en Switch, Pro Controller och nya Zelda på releasen för mig iaf.

 2. @ JRPGeek:
  Jo, jag lär också ha den inkopplad till TV:n mesta av tiden. Jag hoppas vi äntligen får ett storslaget Pokémon spel som alla velat ha i hur många år som helst.

  Det låter som en bra start det. Blir troligen samma för mig, plus nya Mario om det släpps samtidigt.

 3. Utan att verka negativ så är DS den enda konsol jag köpt på release och Switch blir nog inte min andra, hehe.

  Skönt att den äntligen blev avslöjad även om dom borde gjort det mycket tidigare, ett betydligt bättre och tydligare avslöjande än vad WiiU var skulle jag säga men favoriten förblir PS3 presentationen där dom visar hur många fler 3D ankor den kan visa på skärmen samtidigt, haha.

  Jaja, som alltid är det spelen som avgör när det blir ett köp för mig, dyker det upp ett riktigt Metroid eller när nästa Xeno-spel avslöjas så blir det ett köp direkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *