För många spel på en gång…

Det klassiska problemet för mig gällande spel har hänt! Jag försökte vara duktig och köra mer än ett spel åt gången och det gick inte riktigt.
Det blev svårt att fokusera på ett spel, så det slutade med att jag inte spelade något då det helt enkelt bara kändes jobbigt. Vilket är sjukt trist och blir ett bakslag för mitt humör när man varit nere och mått riktigt dåligt.
Tillräckligt nere för att få ha tagit antidepresiv medicin igen…

Så den senaste 1 och en halv veckan har jag varit utslaget typ, inte alls skoj att kända sig så apatisk och orkes/viljelös.
Men det känns lite bättre nu, så har beslutat att lägga Pokémon X, Bravely Default och Trails of Cold Steel på hyllan så länge. Gillade alla tre spelen men kunde inte bestämma mig för vilket jag skulle spela eller vilket jag orkade med just nu. Så jag började om idag, påbörjade Digimon Story: Cyber Sleuth till PlayStation 4 och det kommer bli hel fokus på det tills det är klart, sedan får jag se vilket jag tar tag i.
Får väl också se hur detta bakslaget påverkat mitt “52 spel på 1år” utmaning.

Hoppas få tillbaka lite vilja och glädje snart, vill känna mig lite levande igen. Vill känna att man inte bara tar plats, vill göra något! Men vet inte vad…
Det ska i alla fall bli skönt att skifta ett okontrollerat fokus från så många olika spel till ett enda och ser fram emot att spela Digimon.
Pokémon har kanske alltid varit de bättre spelen, men vad gäller deras respektive anime serier så blev Pokémon piskad ganska hårt av Digimon.

Funderar på att testa ett nytt tema till hemsidan, vill piffa upp här lite och få det att se bättre ut. Så jag hoppas jag finner något bra som jag känner funkar.
För övrigt kommer det åtminstone att bli roligare för mig att spela nu också när bara ska fokusera på ett spel. Så som jag alltid gjort annars, föredrar att lägga all energi på ett spel åt gången då det får min fulla uppmärkelse.
Än så länge är Digimon Story trevligt, vi får se hur det utvecklas. :)

3 responses on För många spel på en gång…

 1. Puh, det låter alldeles för mycket som min vecka det där, det har varit helt omöjligt att få något gjort, delvis på grund av den klassiska spelångesten, Bravely Second har legat här i över en vecka redan utan att jag ens har testat det.

  Oväntat att så många hyllar Digimon som ett av dom bättre rollspelen just nu, man blir såklart lite nyfiken men jag inväntar och ser vad du har att säga om det framöver. Förhoppningsvis är det ett steg åt en ljusare period igen att bara fokusera på Digimon!

 2. @ opkij:
  Usch, ingen bra vecka alls det där. Avskyr när det blir så.
  Jo, jag är själv förvånad måste jag säga över Digimon. Är väl 6timmar in nu och det har varit riktigt trevligt ä så länge, men spelet har ju precis börjat så man får se om det ändras något i ens tycke om spelet.

  Det är en början i alla fall och man måste ju börja någonstans. =)

 3. Kan känna igen det där med för mkt startat på en gång.
  Klarade Trails of Cold Steel i veckan och har bara fokuserat på det i 2 veckors tid. Kändes rätt skönt att kunna fastna vid ett spel så länge.
  Min regel nu är att inte ha mer än 2-3 spel igång samtidigt. Tex 1 bärbart, 1 stationärt och ett retro eller mer lättspelat.
  Har nog som värst haft en 15-20 st igång samtidigt.

  Har aldrig fastnat för Digimon men blir kanske att ge det en ordentligt chans nån gång. Är mer för Pokemon då och blev riktigt sugen på att dra igång Yellow efter din tidigare text :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *