Flytten närmar sig…

Då är flytten precis runt hörnan! Nåja, nästan i alla fall. Bara ett helgen och en del av måndagen att ta sig igenom sedan är det dags. Så någon gång på söndag packas dator och router och allt det där jag behöver för att kunna surfa här. Så får vi se när jag kan vara igång i nya lägenheten, kanske redan på tisdagen om min bredbands leverantör sköter sig.
Inte för att det har någon betydelse egentligen, då det är att få i ordning som ligger först på listan.

Har lite kvar i köket att packa också, det kommer packas ner imorgon eller söndag. Resterande saker i tv-rummet kommer också packas ner, så söndag kväll kommer vara riktigt tråkig i denna lilla lägenhet. Men det kan det gott vara den sista natten man spenderar där, sedan har jag ju min Nintendo 3DS att spela på så jag klarar mig nog. =)
Ska som sagt bli riktigt skönt att få komma till en ordentlig lägenhet med utrymme, längtar något otroligt att verkligen få röra på mig. Slippa den trånga och instängda känslan som nuvarande lägenheten ger.

Längtar tills jag kan sätta upp allt igen och ja, i princip längtar tills allt är klart. Ska som sagt bli så jäkla skönt! :D
Det kommer väl ett inlägg när jag väl har flyttat in och kommit i ordning lite mer.

1 response on Flytten närmar sig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *