Flyttat klart! Vad skönt!

Nu har man varit inflyttad i ett par dagar och lyckats komma någorlunda till ro, känns riktigt bra och känns skönt att ha plats över till att göra saker. Det mesta har kommit på plats känns det som, ska sortera bland kläder och sådant. Ni vet det där jätteroliga! Det får fasen vänta, inget jag orkar med nu. XD

Städade av den gamla lägenheten igår med hjälp av syrran, tack än en gång om du läser detta. Så nu håller jag tummarna för att den går igenom städbesiktningen utan några problem. Dom har äger byggnaderna är lite kända för att vara lite speciella när det gäller städbesiktningar. Men men, jag håller tummarna så man kan släppa den andra lägenheten helt och hållet. Fixat till en del i nya lägenheten idag, ställt upp mina figurer och rensat upp på golvet så det ser ordentligare ut. Spelen var det första som kom upp i hyllan, klart man måste packa upp det viktigaste först! Haha. Lovade lite bilder på hur det ser ut, så här kommer det. Vill man jämföra med förra lägenheten kan ni göra det här.


Här är lite hur det ser ut i spel hyllorna. Det är tillfälligt just nu, ska fixa till bättre sedan. Bland annat så spelen står i kant med hyllan, men detta får funka just nu.

Och så lite hur det ser ut vid soffan och tv-delen, ursäkta röran. Och mitt kök som jag faktiskt kan sitta i! :D

Lite så det ser ut hos mig nu, fast jag rensade upp bordet efter jag tagit fotot. Skulle gjort det innan, men aja. Sådant som händer. Trivs hur som helst väldigt bra i min nya lägenhet och det är ett skönt och lugnt område. Det tråkigaste med flytten är att jag tvunget måste åka buss nu för att komma till jobbet, innan kunde jag gå. Men det är en smäll man får ta helt enkelt. Det känns verkligen värt det.

10 responses on Flyttat klart! Vad skönt!

 1. Oh yeah! Tänk att det äntligen är gjort och att det mesta hunnit komma på plats.

  Köket är verkligen en stor uppgradering, man får ju plats både att laga och äta mat där, hehe.

  Självklart är spelen först upp! Det ser inte ut som att du kan stänga den där dörren dock? Och kommer Xeno och Tales of få varsitt hyllplan kanske!

  Hoppas att du hittar några bra motiv att sätta på väggarna sen
  och att du kommer fortsätta att trivas, lite segt att du måste åka buss nu men man vänjer sig ganska fort med det.

 2. @ opkij:
  Dörren ska plockas bort sedan, måste bara skaffa några trä klossar som den kan stå på i källaren. Är lite fuktigt på golvet så därför, ska den stå på det. :)

  Nä, jag tror både Xeno och Tales of-spelen får stå vid sina respektive konsoler, har lite svårt för att blanda olika konsoler.

  Hoppas också hitta något bra att ha på väggarna. Har lite idéer, men vi får se om det blir något av det. :)

 3. Kul med bilder ser bra ut! :)
  Jag gjorde samma sak med att ställa spelen längst in först. Har fortfarande nån hylla där de inte står ute vid kanten. Tänkte däremot försöka fixa något att ha bakom så de inte åker in när man ska ta ut ett spel.

 4. @ JRPGeek:
  Ska fixa en tunn list eller något på hyllplanen, så spelen hamnar längre fram. Men det är sådant som får komma sedan, tar ju inte så lång tid. Men man ska hitta något billigt material att använda.

 5. @ Micke:
  Jag var för först inne på smala plankor som man kan fästa med dubbehäftande bakom (man behöver ju inte täcka hela utrymmet där bakom utan räcker ju med en smal list). Sen har jag funderat lite på att köpa lister i gummi som man brukar täppa fönster eller dörrar med. Finns ju på rulle och fäster lätt med tejp som redan sitter på undersidan. Men de var inte så mkt billigare än trä så jag funderar vidare :)

 6. @ Micke:
  Jag tänkte väl att du inte kunde ha gjort en sån miss med dörren, hehe.

  Och vad snyggt dom bärbara konsolerna matchar! Det finns en hel del företag som skriver ut affischer både med valfri storlek och motiv till rätt bra priser men att lyckas bestämma sig för motiv är inte det lättaste!

 7. @ opkij:
  Har du några länkar till dom sidorna? Skulle vara kul att kolla över vad de kostar. =)
  Gillar själv hur det blev med de bärbara konsolerna. =)

 8. @ Micke:

  Hoppar in och svarar på sidorna jag använt :)

  http://www.frontweb.se/poster/5MprfQ8iTtEfaN
  Och även http://www.crimson.se/?q=index som jag tror är samma företag. Skillnaden var att jag på Crimson kunde välja egen storlek istället för fasta storlekar som den andra bara har. Att de hade 2 sidor var för att Crimson egentligen riktar sig till företag eller hur det var.
  Inga jättesummor som du ser i deras prislista.

  Ett tips bara. Kolla ramens storlek (om du ska ha en) först. Sitter själv med några posters (visserligen officiella) som jag inte hittar ram till.

 9. @ Micke:
  Hm, nej tyvärr vågar jag inte rekommendera någon specifik men jag vet
  att det fanns någon tråd om det på loading som kanske går att gräva fram igen men priserna på dom flesta verkar ligga runt 200kr för en “fullstor” affisch, inte alls så farligt för att få vilket motiv som helst upptryckt.

  Jag råkar ha en onödigt stor tavelram i källaren som jag gärna skulle använda någon gång, om det bara fanns en liten bit vägg över!

 10. @ JRPGeek:
  Hade helt missat ditt inlägg. Tack så mycket!
  Ska kolla upp sidorna direkt och se vad man kan hitta för spännande att göra tavlor av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *