Favoriter från E3 2016 del 1

Då har det visats en del konferenser och spel i massor, en del intressanta och en del mindre intressanta för min del. EAs hela konferens var en enda stor snarkfest och dem hade inget som intresserade mig. Eller jo det skulle väl vara det Star Wars spelet som Viceral och Amy Hennings håller på med, som de visade hela 5sekunder ifrån.


Microsoft avslöjade att de håller på med en ny konsol “Project Scorpio” som ska vara en grymt kraftig Xbox One och att den ska släppas nästa år. Ska bli spännande att få mer info om den, annars avslöjade de en Xbox One Slim eller helt enkelt Xbox One S som ska släppas i Augusti. Xbox One S är en riktigt snyggt konsol, kanske blir dags att titta närmare på Xbone nu så man kan få spela Rare Replay.7



Capcom visade Dead Rising 4 till Xbox One och det ser precis lika sjukt kul ut som serien brukar vara och förhoppningsvis är den lika skruvad och skum som vanligt. Här har ni en julig trailer.



Ett spel som jag ser väldigt mycket fram emot och som kommer i år, vilket jag inte trodde det skulle göra är South Park: Fractured But Whole. Det förra spelet Stick of Truth tände ter mitt intresse för South Park och gjorde att jag sträck kollade alla säsonger, så jo jag ser verkligen fram emot detta. Och med Superhjälte tema istället för fantasy så är jag mer intresserad. Släpps i december.



Det var ingen större överraskning att se nyaste God of War på E3, det som däremot kom som en mindre chock var hur pass annorlunda spelet ser ut. Verkar inte bara vara slakt på slakt som i tidigare, här såg vi en lugnare och mer mogen Kratos. Spelet verkade vara mer äventyrs aktigt, förnyat intresse för Kratos fick jag i alla fall och är riktigt nyfiken på spelet.



Något som jag blev barnsligt förtjust i är det kommande Spider-Man spelet från Insomiac Games. Har länge velat ha ett bra Spider-Man spel igen, då de som släppts av Activision har inte var så värst bra. Men trailer var actionpackad, fartfylld och ser roligt ut. Ser fram emot att se mer om spelet.

Vi ses i del två som kommer upp efter Nintendo haft sin presentation/demo av det nya The Legend of Zelda. Ska bli sjukt spännande att se vad dem har att visa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *