E3 om en vecka!

Om en vecka börjar ett av årets stora event om man är en gamer, det är nämligen E3 som drar igång då! Det är den enda tradition jag verkligen följer och i år blir mitt tionde år jag ser E3 live. Jag älskar att få alla nya spel avslöjanden samtidigt som alla andra i hela världen, det är en speciell känsla som är svår att beskriva.
Ska bli spännande att se om detta året kommer upp i förra årets klass med avslöjanden, känns som det kommer bli svårt men samtidigt är det lite pirrigt att tänka på vad som skulle kunna bli bättre än förra året.

Rykten för detta året är ju en ny och mindre Xbox One, även rykten om en kraftigare Xbox One. Kan bli väldigt intressant att se vad Microsoft kommer att erbjuda. Dom har verkligen växt i mina ögon sedan dom gjorde sig av med Don Mattrick, klarade aldrig av den killen och hans sätt att vara eller hur han drev företaget. Phil Spencer är en mycket bättre boss för Xbox som har gjort mycket rätt, så ska bli spännande om det finns något som lockar mig för att vilja skaffa en Xbox One.
Även på Sony sidan ryktas det ju om en nu version av PlayStation 4, som ska vara kraftigare. Rykten om att Crash Bandicoot återvänder till Sony, vi ska få se God of War 4 och det ska utspela sig kring nordisk mytologi denna gången. Ja, detta är som julafton för mig. Har även tagit ledigt från jobbet så man kan njuta av detta i lugn och ro.

Tyvärr kommer inte Nintendo har mycket av ett framträdande under E3, vilket är riktig trist. Hade velat se dem snacka lite mer om NX och vad det är, visat något prototyp kanske. Men vi ska åtminstone få se lite gameplay från det kommande The Legend of Zelda spelet och det är ju trevligt om inget annat. Men idag fick vi en liten försmak av E3, Square Enix avslöjade att de kommer göra en HD-version av Final Fantasy XII och den kallas för Final Fantasy XII: The Zodiac Age och baseras på Zodiac Jobsystem-versionen som bara släpptes i japan.

Känner hajpen som brukar komma med E3 nu, detta ska bli väldigt spännande. Hade Bandai Namco avslöjat en Xenosaga HD Collection hade detta blivit det bästa E3 för mig, men tyvärr är det bara en dröm och när vi ändå drömmer hade jag velat se en Tales of Collection. Där vi hade fått de spelen som inte tidigare var släppta utanför Japan. Ahh… Det är skönt att kunna drömma.

4 responses on E3 om en vecka!

 1. I år har jag inte för stora förväntningar efter förra årets bomber :)
  Det jag vill se inom realistiska ramar :) är nog:
  Skate 4, vilket det ryktats om.
  Ordentliga VR-spel till PSVR.
  DQ11 :)
  Nästa From Software-spel
  Och sen såklart få se mer av allt som redan är avslöjat.

 2. @ JRPGeek:
  Har svårt att tro att det kommer i närheten av förra året, men spännande är det om inget annat för min del. =)
  Hoppas också på ordentligt VR-spel, de måste försöka fånga mitt intresse för att ens fundera på VR. =)

 3. Oj, snart där redan. Jag har sett fram en del mot E3 men inte egentligen mot något specifikt, drömma kan man som sagt alltid göra!

  Troligen får vi till sist ett datum på Last Guardian och en massa VR.

  Förhoppningsvis får vi mer från FF7, Nier 2 osv.

  Och såklart drömmer vi om en Xenosaga HD collection!

 4. @ opkij:
  VR lär det nog vara gott om och det lär ju behövas om de vill sälja det till kunder. Troligen kommer även ett datum för TLG. =)

  Hade varit riktigt kul att få se mer av FF7R, hoppas de kunde utannonsera FF7 Crisis Core HD då hade jag blivit glad! :D
  Hoppas också på mer av NieR.
  Vi fortsätter drömma opkij, en vacker dag så får vi kanske vårat Xenosaga HD Collection. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *