Saker jag hoppas uppnå under 2016

Jag är inte den som ger några nyårslöften, verkligen inte! Men jag känner att det finns en del saker jag gärna vill bli lite bättre på. Eller kanske helt enkelt ändra med mig själv, så vi får se när slutet av 2016 är nära hur mycket av det som har blivit uppfyllt. Detta är på inget sett ett löfte inlägg, utan ett inlägg om saker jag gärna skulle vilja uppnå under 2016.

 • Skriva längre och bättre inlägg om spel/allt möjligt
  Något som har stört mig lite själv på senare tid att jag har gjort väldigt enkla inlägga om spel eller saker jag gillar. Det fungerar i bland, men jag måste lägga ner lite mer energi på saker jag gillar att skriva om. Så förhoppningsvis ska det bli bättre och mer ingående inlägg som kommer under 2016. Naturligtvis kommer det väl något litet hafsigt och snabbt inlägg ibland, men ska försöka göra de så utförliga som möjligt.
 • Sluta dricka läsk
  Har redan varit läskfri i 4månader i skrivande stund. Men ska inte falla tillbaka i den äckliga sockerfällan. Det är även andra socker grejer jag ska dra ner på.
 • Dra ner på godis/Sluta med godis
  Detta är en av de viktigaste saker för mig. Måste verkligen lägga av med godis, måste bli av med mitt äckliga socker beroende.
 • Träna/komma i form
  Detta är också bland det viktiga för mig, att jag måste komma i bättre form. Är trött på att vara överviktig. Nu vill jag komma i form, så man kan ut och röra sig utan att skämmas för kroppen. Hoppas kunna skaffa en (bra) cykel och komma ut oftare! Cyklade mycket förr.
 • Bära mina glasögon hela tiden
  Har kommit till den punkten då min syn har blivit sämre och jag får väl börja bära glasögonen hela tiden. Kommer krävas lite omställning, plus måste ha nya glasögon.

Så det är ju lite gener jag hoppas kommer vara bättre till nästa år, slå bli kul att ser om man kan rapportera om detta med stolthet eller om man får göra ett erkännande på att det inte gick så bra. Ha nu ett gott nytt år på ett alla och tack för i år.

4 responses on Saker jag hoppas uppnå under 2016

 1. Haha, hittills har jag varken gett eller brutit några nyårslöften och kommer inte börja nu, men att skriva ut saker man ska ta tag i på det här sättet i punktform är alltid en god ide. Då ser man exakt vad man ska göra och du har ju rätt tydliga mål och vill verkligen nå dom!

 2. @ opkij:
  Jo, att kalla detta löften är väl kanske inte helt rätt. Utan det är snarare saker att sikta efter.
  Så man får ju se när detta året går mot sitt slut om man lyckats uppfylla något av dom. =)

 3. Wow, 4 månader utan läsk – riktigt bra jobbat! Jag hejar på dig, vilket jag hoppas du vet. Det är riktigt svårt eftersom butikerna placerar varor som de gör och läsk, godis och chips alltid känns billigare än att köpa vanlig mat eller frukt och grönt. Men priset man betalar i det långa loppet gör ju att det helt klart är värt att undvika de där sockerfällorna och du gör ju ett strålande jobb!

  Kul att du vill skriva mer också. Jag skulle också vilja göra det, bland annat, men det känns inte som att jag har inspiration till det just nu, vilket förstås är trist.

 4. @ Lania:
  Det känns rätt bra måste jag säga. Även om man får ett rejäl sug ibland, så har jag alltid låtit bli.
  Dock har det inte börjat så bra med godiset… Men det måste bättre sig.

  Det är riktigt trist. =(
  Hoppas du hittar inspirationen, vill själv hitta det där ordentliga som inspirerar en så jag kan fortsätta lite på mina egna små berättelser. Vi hoppas det blir mer inspiration för oss båda detta året. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *