Ny Tales of Berseria trailer

Nu är kan lite sen med denna, men har inte haft möjlighet att skriva om det tidigare. Här om dagen släppte Namco Bandai en ny trailer från det kommande Tales of Berseria. Som tyvärr än så länge fortfarande bara är bekräftat för Japan.

Men jag hoppas de kommer att bekräfta det för release i övriga världen också, Tales of spelen tillhör som en del vet mina favoritspel, så jag vill verkligen att det ska släppas. Vi får se lite gameplay och vi får se hur Velvet rör sig under fighterna, som flyter på otroligt bra av trailern att döma. Vi får även se en ny troligen spelat karaktär, som är en liten grabb. Vi får även veta att Velvet tydligen jagat varulvar och tycks själv ha någon varulvs förbannelse över sig.

Som sagt hoppas verkligen vi för detta spelet också! Gärna innan 2016 är slut, det hade varit underbart. Kom igen nu Namco Bandai, bekräfta spelet för release i Europa åtminstone.

6 responses on Ny Tales of Berseria trailer

 1. Mysiga miljöer, undrar när vi får ett nytt celshadat tales igen.. Vesperia är ju klart finast av dem alla. Detta blir säkerligen ett mycket bra spel, den mörka stilen tilltalar mig mycket mer än zestiria personligen.

 2. @ Cristoffer Nilsson:
  Troligen aldrig tyvärr. Det är denna stilen som kommer köras, men kan hoppas också en dag att de återvänder till celshadat.
  Jo, gillar också den mörka stilen. Velvet har säkert en grymmaste och bättre personlighet än Sorey.

 3. Lite tidigt att säga något kanske men jag gillar det lilla vi får se och jag kan inte låta bli att få lite Destiny känslor även om det kanske mer liknar Vesperia, hmm.

  Bara börja väntan ännu en gång då!

 4. @ opkij:
  Samma här! Gillar verkligen det man ser.
  Velvet ser ut att bli en grym karaktär. Behöver en mer självsäker karaktär efter Sorey.
  Men ja, nu ska man längta ihjäl sig igen.

 5. Haha, det är lustigt att man konstant väntar på ett nytt Tales of.
  Vi behövde inte vänta länge på att få en engelsk version bekräftad heller!

 6. @ opkij:
  Nä, vi behövde ju inte det. XD
  Gud vad glad jag blev av att höra det. Nu kan man börja längta på riktigt! Hoppas det också släpps under 2016 i väst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *