Känns som man är utbränd…

Tiden bara går och går, som vanligt. Känns väldigt jobbigt just nu att den bara springer förbi. Hinner inget längre känns det som.
Men det kan väl kanske ha med att göra att jag mått lite dålig ett tag nu eller dålig och dålig vet jag väl inte om jag vill säga. Men jag är tröttare än på bra länge, jag är orkeslös och har knappt lust till något. Jag har ingen större aptit och det mesta känns som det kan kvitta.
Så antigen har jag åkt på något skit eller så håller jag kanske på att gå i väggen. Inget av alternativen är bra i mina ögon, men jag vill mest veta vad som felar.

Har i alla fall blivit erbjuden en visning på en lägenhet, som jag just nu står på andra plats för att få. Så en 50/50 chans att jag får den. Det är en tvåa och ligger nära två väldigt underbara vänner till mig, så det hade varit kul att få bli “grannar”med dem. :)
Men man ska inte hoppas för mycket, då blir man bara så otroligt nedstämd om man inte skulle få den. Visst tänker jag på den ofta och har redan möblerat den i skallen, men försöker hålla mig ifrån att hoppas för mycket.

Spelat något har jag nog inte gjort på snart två veckor. Vilket är så jävla trist, men som jag nämnde innan så finns ingen lust eller ork att sätta sig med spelen. Och tv-spel ska aldrig kännas som en tvång eller ett måste, det är något som ska njutas och göras för att man vill. Jag skulle vilka försöka komma igång med andra saker också, vad för något vet jag dock inte. Men man har ju en del saker man dagdrömmer om, men ack allt kostar ju pengar. :/
Jag hoppas att jag kan göra ett bättre/lite roligare inlägg i framtiden, tråkigt om det bara är deppiga inlägg.

Vad tycks för övrigt om att blogga på svenska? Vill höra lite åsikter om det är okej. Har skrivet detta på mobilen så här finns säkert några grammatiska fel, sedan har jag ju även lätt dyslexi så var inte för hårda om ni ska gälla på något.

1 response on Känns som man är utbränd…

  1. Du vet vad jag sa till dig dood och att jag är här hela tiden. :)
    Jag tycker du skriver bra på både svenska och engelska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *