2år med PlayStation 4

Tiden går verkligen fort, lite för fort ibland. Man hinner knappt blinka så har man missat en månad eller det är så det kan kännas ibland. Idag är det två år sedan jag blev ägare till min PlayStation 4 konsol, det var första gången sedan GameCube släpptes jag fick en chans att skaffa en konsol på releasen.
Ni kan ju se min original post här: “29/11 2013: Some impression of the PlayStation 4

Det har varit två härliga år tillsammans med PS4:an och jag känner mig nöjd. Även om det blivit en del remasters och äldre spel man spelat på den också, så känner jag mig väldigt nöjd med hårdvaran i sig. Kontrollen var ju en grym förbättring från DualShock 3 på alla fronter utan just batteriet, som jag personligen tycker är på tok för klent. Hade varit trevligt med ett batteri som varar längre, men det är väl också det enda jag tycker är riktigt negativt.
Har fått ut många underbara speltimmar på konsolen, man sitter och hålla tummarna för att fler och fler JRPG ska finna sin väg till maskinen och även släppas i väst.

I och med PS4an också så testade jag lite nya genrer eller nya och nya. Men nya för en som i stort sett enbart bara spelat JRPG. Jag har kört igenom två stycken FPS, nämligen Wolfenstein spelen och gillade dem riktigt mycket måste jag säga. Har även Killzone att köra igenom vid något tillfälle, så får man se om man gillade det. Har testat på Assassin’s Creed IV, som iofs var små trevligt, men inget för mig.
Det ska bli intressant att se vad 2016 kommer erbjuda i spelväg, det kommer troligen bli ett riktigt bra år.

2 responses on 2år med PlayStation 4

  1. Hm, när jag tänker efter är DS av alla maskiner den enda jag köpt på release, haha.

    Kul att du är nöjd såhär långt, jag ser inte fram emot att behöva spara ihop till ännu en konsol men det lär inte vara allt för långt innan det behövs, jag har en lista på ca 15 spel som finns eller är på väg så det är helt klart nog för ett köp. Några är såklart Nier 2, Star Ocean 5, Exists archive, Dragon Quest 11 osv. Massor av bra på väg, få se hur mycket av det som hinner släppas under nästa år.

  2. Känns som att det var “igår” den kom och jag fortfarande sitter och väntar på att releaserna ska börja komma igång ordentligt. Iaf RPG:erna.
    Är ju lite som du säger, mkt remakes och multi-releaser, men framtiden ser bra ut :)

    Kontrollen var ju verkligen ett steg i rätt riktning. Tyvärr tycker jag min konsol låter lite mkt med skiva i sig och hoppet var väl som väntat inte så stort.
    Känns som det är varannan generation som tar det större klivet. tex Atari-Nes, Snes-PS1 och PS2-PS3 stora medan Nes-Snes, PS1-PS2 och PS3-PS4 var mindre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *