Final Fantasy XV på engelska

Square Enix har nyss släppt TokyoGameShow trailern från Final Fantasy XV med engelska röster. Det kommer säkert bli en massa gnäll som vanligt från folk, men jag gillade verkligen det man fick höra! Det är svårt att ge det någon ordentlig bedömning av det lilla man får höra, men jag gillar som sagt det som hörs! Ska bli väldigt intressant att få testa demot på detta spelet i Mars 2015.
Det är ju även då jag köper Final Fantasy Type 0. Jag köper verkligen inte det för att man får med en demo på FFXV, det är bara en bonus. Utan det som gör mig sugen på FFT0 är att det sa vara ett mer vuxet Final Fantasy.
Aja, det ska bli intressant i vilket fall som helst! Ser fram emot att få testa båda spelen! Kommer ni skaffa något av spelen när de väl släpps?

3 responses on Final Fantasy XV på engelska

 1. Jag ser fram emot båda jag med, känns inte som att nåt av dem kan bli sämre än 13-serien och det är ju ett stort steg framåt bara det.

  På tal om röster, fy fan vad härligt det var att höra Taylor som Sparrow och Freeman som Will Turner igen i KH2, så jädra likna de riktiga skådespelarna. Så himla synd man inte får höra mer av dessa 2 i dagens spel. <3

 2. @ Cristoffer Nilsson:
  Tror inte heller de blir sämre precis. Skulle bli väldigt förvånad.
  Det är väl kanske FFXV man ska passa sig för att ha för stor hajp för, då det varit under utveckling så länge. Kanske bli riktigt grymt, men lika bra att vara lite försiktig. =)

  Fasen, måste få mer spelat på KH2. =/
  Var längesedan jag hörde de båda i de rollerna, men jag minns att Taylor var äckligt lik. Håller med dig, så synd man inte hör dem så ofta länge. =/

 3. Tycker också rösterna låter bra.
  Ibland känns det som att reaktionerna på nätet kan överdrivas något. Minns när det avslöjades att Leona Lewis skulle göra slutlåten i väst för FF13 och internet brakade nästan ihop. En låt som spelas några minuter i ett 30-40 timmars spel?

  Kommer köpa båda men är mest sugen på FF15. Jag kan nog vara en av dem med för stor hajp :) Kommer nästan kännas overkligt dagen då jag faktiskt plockar upp spelet. Väntan har varit långt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *