Replaying Tales of Graces f & it’s snowing

So far I haven’t played any really good games this year, sure there has been a few games that has been really great. But they have been so few… Later in the month I’ll post my best/worst games of 2012. Gotta keep that tradition alive.

So for now I am actually replaying Tales of Graces f, something I hardly do. Replaying RPG’s that is, but I really loved Graces and I actually have nothing else I really want to play. I have other games to play, but I’m not so interested in playing them. Not right now at least. It’s also so fun to replay, because I won’t make the same mistakes I made the first time. Or like I had a hard time with some stuff in the game, I’m better trained now and so far has plowed through all earlier obstacles. So I’m really having a blast!

And then we’ve gotten snow… Not to fond of this, sure it looks nice and it shines a bit brighter. But it also makes it much harder to get to work for me. Its cozy and stuff like that, would probably enjoy it more if I had a girlfriend I could snuggle together with and just enjoy the colder weather. Yeah, that would be so nice. That feel, that feel bro.


7 responses on Replaying Tales of Graces f & it’s snowing

 1. Snö alltså… Either you love it or you hate it. ^__^
  Jag gillar snö, även nu när det är snökaos i Stockholm. Det blir mycket ljusare som du säger och det är väldigt mysigt. Och det är ju förstås trevligt att ha en speciell person att kura ihop med när det viner utanför fönstret…
  Du är ju en schysst kille, du borde ha en flickvän! :) *kram*

 2. @ Lania:
  Ja, det är verkligen love / hate med snö som gäller alltså.
  Jo, vi har lite smått kaos här i Skåne också. Eller i Kristianstad ialla fall.
  Hehe, jo kan tänka mig det blir betydligt bättre om man har något att dela vädret med. Det är ju perfekt för mys. En vacker dag hittar jag nog en flickvän, hoppas det ialla fall. =)
  Och tusen tack för de vänliga orden. *rodnar*

 3. @ Micke:
  Ey, inga problem! Säger bara det som är sant. :)
  Jag hoppas verkligen att du hittar en snäll tjej som du kan tycka om och som tycker om dig så mycket som du förtjänar. Men fram till dess hoppas jag att du har det bra ändå och gör det du vill göra. Investerar din tid och dina pengar i det som gör dig glad. :)
  Hur går det på jobbet förresten? Är du kvar på samma ställe än?

 4. @ Lania:
  Tack, tack igen! :D
  Jo, jag är kvar på samma ställe än. Trivs väldigt bra, får lite special uppdrag och så ibland. Så det känns kul, man verkar vara väldigt uppskattat där. Och det känns kul. ^^

  Hur är det själv nu då? Är du kvar på ditt jobb, som du bytte till? Hoppas allt är bra i övrigt också. Och hoppas du också ha det super bra. =)

 5. @ Micke:
  Vad härligt det låter! :D Är jätteglad för din skull, det är verkligen guld värt att vara uppskattad på jobbet och också tycka om det man gör. Det är den typen av personalpolitik som gör att de man anställer stannar kvar och inte bara gör genomresa. Heja dig! :D *pepp*

  Ja, jag jobbar på samma ställe som jag bytte till efter sommaren 2010, så har varit där i lite över 2 år nu. Jag tycker det funkar bra, men funderar ibland på om jag ska ta och utbilda mig till nånting. Men det är svårt det där, hur vet man vad man ska bli när man blir stor?

 6. @ Lania:
  Jadu, det är verkligen inte lätt att veta vad man vill bli när man blir stor. Vet inte själv heller. Fast i gengäld. Trivs jag på mitt nuvarande jobb och man inte behöver sluta, så kör jag nog det så länge det går.

 7. @ Micke:
  Det låter som en bra idé. :) Är ändå ganska svårt att avsäga sig sin lön om man ska studera. XD Och det var länge sen jag satt i en skolbänk… Oh well. Jag ska inte klaga, jag har det bra. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *