Slutet är nära!

Slutet av Mars vill säga! Kände för att skriva på svenska igen, kommer kanske bli lite fler sådana i framtiden. Beroende på hur mycket man kommer hinna med och orka. På måndag är det sista mötet med Arbetsförmedlingen och efter det borde min praktik börja. Blir troligen lokalvård, någonstans. Ska bli skoj att få göra något igen.
Mindre skoj att jag troligen måste gå upp kl 05.00 på morgonen för att hinna med allt och för att vara i tid. Har haft sömn problem i ett par år nu och ser verkligen inte fram emot att få stiga upp så tidigt. Men det finns ju en chans att det kan leda till jobb, men jag kommer vara som en zombie. Det ska jag säga till dem också, så de är förberedda på det. Nog om det nu.

Denna helgen har varit skit eller började skit åtminstone. Började med att jag fick feber under Torsdags kvällen och sedan gick det över till 5e världs kriget med min mage… Det var jobbigt och är fortfarande jobbig. Lite bättre mår man, men det skiftar och febern har inte försvunnit helt. Så det blev inga roligheter alls denna helgen, bara ligga och vila och sova. Har åtminstone kunnat/orkat spela lite Final Fantasy XIII igen. Klarade en boss som var en stor pain in the ass.

Har även fått smaka Root Beer för första gången i mitt liv. Både smakade och luktade precis som Jenka tuggummit, det vill säga en jävla massa vanilj.
Var inget speciellt, blev lite besviken. Hoppades på mer! Nåja, har en Mountain Dew att smaka sedan också. Ska också bli intressant.
Återkommer väl på Måndag om mer info och vad det blir man ska göra på jobbet eller var man ska få vara någonstans. Spännande. Hoppas man får lite sömn på Söndag. Eller i kväll för den delen. Urk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *