VGP säljer PS3 slim billigt!

VideoGamesPlus, säljer Playstation 3 slim för ca. 1960kr.  Mycket billigare än så blir det inte, dessvärre tillkommer ju frakt på den summan så i slutet hamnar man strax under 2700kr. Men det är fortfarande det billigaste man tycks kunna få nya Ps3 modellen för. Så känner du får att importera är det bara att slå till.
Här kan ni hitta PS3 slim hos VGP
.

Sidan iFixit har även bekräftat att nya PS3 modellen inte behöver en strömkonverter för att funka i de olika länderna. Den klarar själv att ta ström från 100v till 240v. Så allt man behöver göra är att skaffa en sådan här kabel. Samma kabel de första PS2 modellerna hade.

För övrigt har jag varit fri i från Cola Cola och annan läsk i 5 dagar nu. Ja, det är väldigt många dagar för en som drack varje dag. Tidigare i år slutade jag också dricka läsk det varade i 37 dagar, innan jag av någon dum anledning trillade tillbaka. Men denna gången får det fan vara nog, det är bättre att lägga undan de pengarna och kanske faktiskt göra något skoj för det man sparar.
Vill tacka min polare Ezakiel för övrigt som hjälpte mig med min läsk abstinens igår. Hade nog köp om han inte varit i närheten. Det är vidrigt att känna sig beroende av det, som om det är en äcklig drog.
Jag rökar inte, snusar inte, dricker inte alkohol och det är jag jävligt glad för. Gillar inte något av de grejerna, men själv ska man fastna för något sketet som läsk. Men jag har motivation och vet att ialla fall en polare verkligen har hejat på mig och stöttar mig. Det känns jävligt skönt att få det visat.
Bara godis skiten som ska bort sedan också, så kommer jag bli väldigt glad.

EDIT: 2009-10-30: Till alla som verkar tro att “coca cola” är kod för något annat, har ni ju så jävla fel. Tror ni att det är kod för något är ni knäppa. Coca Cola är Coca Cola. Läsken, den man dricker som är full av socker. Inget annat. Fattar inte hur man kan få det till annat eller vad det skulle vara. Jag är fet, äter/åt mycket godis och läsk! Det är något som måste slutas med om jag vill gå ner i vikt.

10 responses on VGP säljer PS3 slim billigt!

 1. Det är nästan sorgligt att man – 2009 – i sverige ska behöva importa sin spelkonsol för att det ska vara till ett rättvist pris. Bra att du tipsar andra, nu är jag säker att det blir en Slim för mig. Tull är inget som skrämmer mig när det gäller vg+, rätt säkert kort.

  Ska du köpa Slim då? Grattis, svårt att vara utan läsk och cola när man har druckit det ett tag. Bra att du håller dig borta från tobak och skit. Slutar bara i ekonomisk kris och hälsorisker. Ha en bra dag!

 2. @ Palaxih:
  Jag vill ju köpa slim, men det finns inte någon ekonomi till det just nu. Möjligtvis i framtiden.

  Ja, det är inte det lättaste. Men någon gång måste man ju sluta/dra ner på det hela.
  Ha det bra själv! =)

 3. Jag hejar på dig också! Verkligen bra att sluta med läsk, det finns faktiskt nåt som heter sockerberoende och det är minst lika illa som att vilja knarka, röka eller supa. Så starkt jobbat, håll hårt i det här nu! Så fort du blir läsksugen, drick vatten istället!

 4. @ Lania:
  Tackar så mycket för stödet, det betyder mycket.
  Mm, sockerberoende är jag till en viss gräns. Och håller med det är minst lika illa.

 5. Jag hejar på dig också! Verkligen bra att sluta med läsk, undrar bara e den hemsidan bra och säker
  ???????????????????? hur lång tid tar det att beställa

 6. @ daniel:
  Ja, VGP är väldigt bra och säkra. Har varit kund hos dom i snart 6 år. Aldrig haft några problem eller så. Inget som fastnat i tullen.
  Man får väl räkna med en vecka innan man har sina grejer, men det kan gå snabbare.

 7. @ klauzer:
  Jag vet tyvärr inte hur det blir med tullavigten. De flesta som jag vet som har beställt maskiner har fått hem de utan att betala tull. Har dock hört att tullen blivit hårdare med VG+ paket på senare tid.

  Med garantin måste man tyvärr skicka tillbaka den till VG+, på egen bekostnad. =(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *