The time has come!

The day, i’ve waited for and longed for has come! After I am done with a few stuff and helped with some shopping here at home, I’m finally going to play Valkyria Chronicles! I’ve waited since October to play this game and I’m hyped!
So of to fix the shopping and then its time to do some serious playing! I’ll come back later with my own impressions.

And I almost forgot. 13days without cola or any other soda. =)
It will just keep growing.

16 responses on The time has come!

 1. Hehe hoppas du gillar det nu då.
  Tänk på att det kan vara väldigt svårt och oförlåtande och flera timmars spelande kommer att slösas för du kommer dö långt in på långa uppdrag, trust me. :)

 2. Men det är inte ett slöseri! Och man känner sig alltid motiverad att forsöka igen, iallafall på de stora storybaserade striderna. Den jag har fastnat på är ju inte nödvändig, men ja… shit happens, tydligen. :P

 3. Om man plötsligt blir påhoppad av något som dödar något vitalt för en två timmar in i en strid och man inte kan göra något åt det så kallar iaf jag det slöseri, eller slöseri på ens humör. =)

 4. Det kan också kallas otur eller dålig planering. Klart man blir arg och frustrerad, det är inte det jag säger, men inte så att man vill stänga av. Iallafall inte jag.

 5. Nej du är en bättre spelare än mig på det helt enkelt. Jag kan inte med att planera varenda rörelse som fienden kommer göra mot mig, det hände extremt ofta att något jag hade fullt liv på plötsligt blev dödat.

 6. Men det hände ju mig också. Flera gånger. Jag gjorde misstag genom att springa på minor eller försökte vara för offensiv. Men, det är ett underbart spel trots att det kan vara “orättvist” ibland. :)

 7. Jag tycker det känns som att söndag var hur länge som helst sen. Som en vecka eller nåt. Fast jag trodde ju att det var måndag idag. Fast det är helt obegripligt att söndag ändå inte var så länge sen. :/

 8. Jaa men precis!
  Att det bara var 2 dagar sen jag stog i busskön och såg superfina dig komma fram och jag fick ett glädjerus i kroppen. Det är helt obegripligt indeed…Mööööööö!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *