Wee, skoj.

Sådär ja, fick 360 av Kntheking idag. Hämtar den på posten och vad ser jag när jag öppnar paketet? Han har glömt att lägga i den stora tegelstens strömdosan. (så har du den kvar, tar jag gärna emot den, annars är boxen värdelös) Så det har varit av för att försöka hitta en polare som hade en så, jag kunde testa boxen. Efter mycket om och men fick jag låna en sådan tillfälligt… Så 2mil och och ett par timmar senare hemma igen. Yes, jag har allt! Woho. Kopplar in boxen och små städar lite.


BAAAAAAAM!!!!!!!!!

Denna mother fuckern kommer upp direkt. =(
Även om jag uppskattar det du gjort KN, så måste jag nu skicka iväg skiten direkt. En jävla tur att de tar det på garantin (den är snart slut, ju) annars hade jag suttit fast med boxen. Så förhoppningsvis kan jag ringa UPS i veckan (om jag får lapparna jag behöver för det av MS) och så bär det av till Tyskland där den ska sprättas upp och fixas. Hade dock hoppas kunna få spela något idag. =(
Visste ju redan om att den RLOD:at en gång, men trodde den skulle funka nu, så man blev lite ledsen i ögat.

2 responses on Wee, skoj.

  1. Men jag tror inte KN fixade RLOD:en när det väl hände. Eller? Isånnafall är det ju inte konstigt att den inte funkar. Men trist ändå. Jävla skräpkonsol. Tacka vet jag PS3:an. Lycka till med att få den fixad!
    (Och bu för att glömma strömkabeln. WTF liksom. ;P)

  2. Att den Rlod:ade en gång visste jag ju. Men sedan sa han den funkade. Så jag hoppades på det bästa.
    Men ska skicka in den nu sedan ser jag vad jag gör. Skulle ändå använda den som inbyte, till en nyare säkare 360 eller en Ps3.

    Yeah, lär väl ta ett tag nu innan den kommer tillbaka. Vi får väl se vad som sker. Känns så långt in i framtiden just nu att jag inte orkar tänka på det..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *