Loading.se och Tales of-trådar

Som en del av er vet, så hänger jag ju på det svenska spelforumet Loading.se. Förr i tiden ägdes det av ResetMedia som gav ut tidningen Level.

Det som blev lite av mitt kall på sidan var att göra officiella trådar för Tales of-serien, en serie som jag gillar väldigt mycket. Trådar som jag lade ner mycket tid på.
Men så en dag så bestämde sig ResetMedia för att lägga ner Loading och allt hände så snabbt och skötes så jävla dåligt att ingen hann spara något av sina saker från sidan.
Det vill ju säga att både mina officiella trådar och andras officiella Loading trådar var borta, bara så där. Precis som när Thanos knäpper med fingrarna, fast det tog 100%!

Vi spolar fram tiden lite. Ett gäng eldsjälar startar upp Loading igen och nu är det inte ett girigt företag som står bakom det. Visst Loading är inte vad det än en gång var, men det har varit mitt hem så länge på nätet att jag inte kan eller vill överge det.
Efter mycket om och men och trixande så har jag lyckats få fram mina Tales of-trådar igen och har kunnat spara ner dem. Jag har återupplivat dem på min sida här.
Varför? Det är ju gammalt, det är väl ingen som bryr sig?

Jo, det är väl dessvärre lite så. Hehe. Men detta är gjort för egen del, jag har lagt ner så mycket tid på dessa och höll igång trådarna och drev stora diskussioner med medlemmarna där. Nu har jag inte kunnat rädda alla kommenterar och sådant, men jag har lyckats återskapa huvudinläggen hyfsat.
Så nu får trådarna nytt liv och kan än en gång delas med det härliga folk på Loading som jag väljer att spendera min online tid med.

Här är de gamla trådarna, fast Tales of Vesperia-tråden är en av de nya trådarna och ligger redan på nya Loading. Kände jag ville bara ha med den här också.
Original tråden för Tales of Vesperia var aldrig min, så den återskapar jag inte.
 

Tales of Berseria – Tales of Graces ƒ – Tales of Hearts R
Tales of Vesperia: Definitive Editon – Tales of Xillia – Tales of Xillia 2
Tales of Zestiria

 

Hoppas ni kommer uppskatta det lite åtminstone, kan ju vara kul att se kanske?
Som sagt om inget annat så är detta för min skull, men jag kommer fortsätta göra nya Tales of-trådar på Loading så länge jag kan.
Det känns som det blivit lite av en tradition nu och det är väl en av få traditioner jag har. Arbetet och pillandet har påbörjats på nästa tråd till kommande Tales of-spel.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *