Tales of Vesperia har ett datum

Efter mycket längtan och fundering har Bandai Namco äntligen avslöjat release datumet för Tales of Vesperia Definitive Edition. Det kommer släppas i både Europa och US den 11 Januari 2019, det vill säga man kan börja året med ett härligt JRPG.
Lite besviken är jag dock, då jag hoppades det skulle släppas i år, Januari är en tung månad för spel som det ser ut redan. Risken är att många väljer Kingdom Hearts 3 framför detta, själv hoppas jag att folk kommer plocka upp båda spelen.

Det kommer en Special Edition utgåva.

Bandai Namco avslöjade både datumet och steelbooken här ovan idag på sin officiella Tales of-Twitter. Steelbooken verkar vara en Special Edition och det återstår att se om det är något mer som kommer följa med eller som nöjer sig med en steelbook version.
Jag gillar att de fortsätter att följa temat med Tales of-maskots på sina steelbooks till spelen. Nåja, även om vi får vänta ett tag så hjälper detta till med planeringen nu när man har ett datum, får nöja mig med att inte spendera tid med detta spelet i jul som jag hade hoppats. Så får börja det nya året med ett jäkligt bra spel istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *