Smash Bros hela helgen!

Wow, vilken otroligt underbar helg man har haft! Det var länge sedan man spelade så mycket på en och samma helg, men det har varit helt fantastiskt roligt.
Tack vare Super Smash Bros. Ultimate har jag fått tillbaka mitt spelsug, något som varit borta ett tag. Men nu jäklar är det tillbaka! Det är så svårt att lägga spelet ifrån sig, bara en runda till… Bara en runda till och sedan har två timmar passerat.

Det blir lite smått beroende att jaga Spirits, man vill bara låsa upp fler och fler.
Trodde inte jag skulle fastna för dom, men det är rätt trevligt ändå. Speciellt när man hittar Spirits från sina favorit serier. Speciellt Xenoblade-serien då för min del.
Fan vad jag vill ha fler Xenoblade-spel på Switchen! Ge mig en HD-port av första spelet och en port av Xenoblade Chronicles X. Gah! *host* tillbaka till Smash Bros.

Har spelat mest på World of Light som är spelets äventyrs/story-läge. Stor jäkla karta och en hel del saker att göra, det är även kul att få testa sina färdigheter.
Mindre kul när man får arslet serverat på ett silverfat. Gång på gång, på gång…
Men samtidigt är det kul att man ser att man sakta men säkert blir lite bättre för varje gång, så vidare man inte råkar spela en skitrunda så allt går åt skogen!
Men det är roligt för det får mig att vilja anstränga mig lite mer, jag vill ju inte bli besegrad och måste få ut min hämnd!

Smash Bros är roligt som bara den och det är kul att spela något lite annorlunda än jag kanske gjort den senaste tiden. Längtar bara hem från jobbet för att lägga en stund i spelet och samla mer Spirits. Tror inte ens jag hade så här roligt med Smash Bros Melee när man spelade det en gång i tiden.
Det blir nog inte så mycket mer gjort denna helgen heller! Det är spelande som står på schemat, för helgen efter kommer min kompis CrilleKross på besök!
Det ska bli riktigt kul det också, så jag får väl trycka in lite tvättning och städning under denna helgen och nästa vecka. Så det är fint och trevligt när han kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *