Kommande Nintendo spel – DEL 1

Vi drar väl igång med en klassiker och kollar lite på vad vad det är för spel jag ser fram emot, men denna gången kommer jag dela upp det hela. Annars blir listorna för stora och för röriga känner jag. Därför börjar jag med Nintendo och lite av deras spel som jag ser fram emot, det är inte säkert att alla titlar har fått ett datum vid tiden detta inlägget görs.

 

Bayonetta 1 + Bayonetta 2

Release: 2018-02-16 | Format: Nintendo Switch

Jag har aldrig fått en möjlighet att spela Bayonetta 2, så nu när det äntligen kommer till Switch så ska jag ha dom! Dock är jag sjukt besviken på både Nintendo of America och Nintendo Europe, som har valt att enbart släppa Bayonetta 1 digitalt. Detta resulterade då i att jag bokat den japanska version av Bayonetta Nonstop Climax Edition. Som är den enda version som innehåller en fysisk utgåva av Bayonetta 1. Lite dyrare än jag hoppades på, men kommer ångra mig om jag inte får ha båda fysiskt. Ser fram emot att sparka röv med Bayonetta igen. Bayonetta 1 är ett av de mest underhållande action spelen jag spelat på senare år.

Kirby: Star Allies

Release: 2018-03-16 | Format: Nintendo Switch

The Rainbow Paintbrush var inget bra spel i min mening, gillade det inte alls. Men Star Allies ser ut att bli ett mer traditionell Kirby äventyr. Nu har jag i och för sig inte spelat så många Kirby spel i mitt liv, men detta ser ut att vara kul som tusan. Inte minst för att man kan spela 4spelare samtidigt, riktigt härligt med fler spel att spela tillsammans med vänner.
Sedan ser det ju sådär härligt charmigt ut, detta är fler spel i denna typen som jag kommer försöka skaffa i framtiden.

Donkey Kong County: Tropical Freeze

Release: 2018-05-04 | Format: Nintendo Switch

It’s time to funk like Funky Kong! Spelade aldrig detta spelet när det kom till Wii U, så det får man ju se till att fixa nu! Hört mycket gott om spelet, framför allt från min goda vän CrilleKross. Så det är ytterligare ett av dessa måste ha spelen. Vi får se om det blir på releasen dock, har ju ingen större betydelse när man köper det då Nintendos spel aldrig går ner i pris.

Hyrule Warriors: Definitive Edition

Release: 2018-??-?? | Format: Nintendo Switch

Vi har inget datum för spelet än, men det kommer släppas i Japan den 22e Mars, så det borde komma runt samma tid eller någon gång i april kan man ju hoppas. Har kört Wii U versionen av spelet sedan tidigare och ett av de Musou/Warriors spel jag verkligen gillar. Så jag blev rejält sur när 3Dsen fick en version med exklusivt innehåll, dock i Switch versionen kommer vi få allt. Därav “Definitive Edition”. Ser fram emot att få springa runt och slakta horder av fiender med Ganon och hans trogna treudd klädd i hans Wind Waker kläder.

The World Ends With You: Final Remix

Release: 2018-??-?? | Format: Nintendo Switch

Släpptes från början till Nintendo DS för 10år sedan, var inget jag var intresserad av då. Men nu är jag lite nyfiken, då jag hört mycket bra om spelet. Känner man får väl passa på att stödja så många JRPG man kan på Switch också, man vill ju gärna ha mer utav det.
Vet väldigt lite om detta spelet, känns även som detta är det spel jag har stört chans att inte fastna för av de som är med på denna listan. Så det får bli mitt chansning spel, när det väl kommer.

Dragon Quest Builders 2

Release: 201?-??-?? | Format: Nintendo Switch

Det första Dragon Quest Builders släpps nästa månad på Switch, men det kommer jag skippa. Däremot ser jag sjukt mycket fram emot tvåan! Jag hoppas detta kommer utannonseras att det kommer utanför Japan och att vi får Switch versionen också. Var tänkt att köpa det till PlayStation 4 från början, men med tanke på hur kär jag blivit i att spela Switch portabelt och co-op i DQB2 så blir det Switch versionen som gäller. Man kommer förlora sig i timmar med byggandet. Än så länge vet vi inte ens det japanska release datumet, men jag hoppas det kommer snart och att vi inte behöver vänta länge på att spelet kommer till väst heller.

 

BUBBLARE
Sedan finns det ju redan en del spel ute som jag vill ha som jag inte fått en chans att spela än. Ett som ligger högt upp där är Blossom Tales: The Sleeping King, en Zelda klon som är i klassisk Zelda 2D stil. Det ser helt fantastiskt ut! Men jag är osäker på om jag ska köpa det nu eller invänta den hintade fysiska releasen…
Jag är också väldigt sugen på Axiom Verge, har hört mycket bra om det också. Mario + Rabbids Kingdom Battle skulle jag också vilja testa, även om jag inte är helt såld på spelet. Fire Emblem Warriors var jag sugen på, men nu när Hyrule Warriors kommer så avvaktar jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *