Jag är trötthetens slav

Usch ja. Nu kommer ett sådant där mindre roligt inlägg, men ändå lite jag känner jag behöver få ur mig. Jag är så sjukt trött! Det vet jag att jag naturligtvis inte är ensam om, men det har hänt så mycket runt omkring de senaste veckorna att man knappt hunnit smälta alla intryck eller händelser. Jaha, vad är det som har hänt då?

Jo, för det första håller jag på att sakta men säkert lägga om hela min kost.
Jag har helt slutat med läsk (igen). Men denna gången är det helt finito, jag vet att jag inte kan dricka lite och vara nöjd, har ingen självkontroll. Det är allt eller inget och då får det vara inget, är så trött på att en slav till sockret. Jag har då även slutat med godis eller snarare jag har dragit ner väldigt kraftigt på godis, från typ varje dag till en gång i veckan som det är just nu. Men det ska bort helt och hållet det också.
Den 12e september kommer jag börja delta i en Överviktsgrupp, som ska hjälpa mig att förändra mitt sätt att leva och tänka. Ser fram emot att börja.
Men just nu med avsaknaden av socker gör mig så sjukt trött och orken är inte alls detsamma, men jag känner ändå att jag mår lite bättre än tidigare. Så när skiten helt är ute i systemet eller jag fått en bättre balans så kommer nog tröttheten försvinna också.

Så jag ska ju förhoppningsvis komma igång med gymmet igen, måste bli mer mer aktiv också. Det är många måsten, det är mycket som måste ändras. Det behöver bli en del förändringar för att ha ett bättre och friskare liv.
Så kommer behöva planera min vardag lite mer för övrigt, men det kan bara bli bra med mer struktur. Har ju även varit hos psykolog och fått en liten diagnos, tänker inte gå in mycket med den, men jag har koncentrationssvårighet.
Så det är väl därför jag har sådana problem med att sätta mig och ägna mig åt en del grejer, som bland annat att se tv-serier får jag ibland ingen ro.
Men nu har man fått svar på det hela i alla fall, så hoppas man kan motverka det, har ju en hel del tv-serier och filmer jag vill kämpa mig igenom.

Men det finns ju en del saker som jag verkligen kan fokusera på och de tär ju faktiskt mina tv-spel. Nu spelar man ju Dragon Quest XI och det är trevligt som tusan än så länge. På fredag tar jag en paus från det dock och svingar runt med Spider-Man.
Det ser jag också fram emot, båda spelen har varit hett efterlängtade spel för min del. Sedan blir det ju Xenoblade Chronicles 2: Torna The Golden Country senare i månaden så jag har absolut fullt upp. Men det är ju härligt för egen del! Detta är ju ändå en hobby som jag älskar, något som hjälper mig att motverka min trötthet.
Något som befriar mig från att vara trötthetens slav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *