Dragon Quest XI är här!!

Äntligen är dagen här! Det är Dragon Quest XI officiella release dag! Som man har längtat alltså! Nu ska man bara se om detta kan leva upp till de förväntningar man har fått av spelet av det man hört. Hoppas nu man får mycket spelat. :D

Ett så vackert omslag. <3

Jag vet egentligen inte vad man mer ska säga än att man visar upp sitt nya fina spel här. Får komma med lite intryck och så vid ett senare tillfälle eller så kan ni ju läsa mitt inlägg; Fokus: Dragon Quest XI. Tänk dock på att det inlägget är 5 månader gammalt, så info eller sådant som jag uppgett där kan vara felaktiga.

Men jag gillar nog alternativa omslaget mer!

Just nu har jag precis klarat intro delen i spelet och jag kommer väl få lära mig mer om spelet nu, kände bara att jag behövde posta något just nu.
Spelet är snyggt och jag älskar miljöerna, önskar spelet hade ett fotoläge.
Tror man hade kunnat få ett par riktigt snygga screenshots i detta spelet.
Spelar nu spelet med det fria stridssystemet, där jag har en fri kamera och kan röra mig vart jag vill under striderna. Känns väldigt bra, lite nytt blandat med klassiskt.

Ska dock testa det klassiska strissystems läget sedan, det är då i stil med hur det är i Dragon Quest VIII. Men än så länge trivs jag väldigt bra med det nya, ger verkligen känslan av frihet utan att det känns som ett action-rpg. Nä, nu blir det att återvända till spelet. Har tjatat tillräckligt om det just nu och nu vill jag uppleva det mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *