Alla mina förbokade spel (2018-06-10)

Ja, nu är jag tillbaka och skriver på svenska igen. Nu kommer jag hålla mig till detta, det är ju möjligt det kommer ett och annat engelsk inlägg ibland. Om det är något jag vill ska nå ut till en större massa. Men har bestämt mig nu, tycker det är roligare att skriva på svenska och även om det resulterar i lite mindre läsare så får det väl vara så.

Inlägget innan detta handlade om samma sak, men det har hänt lite och blivit en eller två ändringar i förbokningarna. Så ville köra en uppdatering på det, plus att jag får börja om med ett svenskt inlägg om spel. Hehe. Nu byter jag inte mer, så ber om ursäkt till dom som tycker det varit jobbigt. Men nu kör vi på. :3
 

Shining Resonance Refrain

Release: 2018-07-10 | Köper till: Nintendo Switch

Har sett smått fram emot detta sedan det släpptes till PlayStation 3 i Japan, men nu en generation senare kommer det släppas till Switch, PS4, Xbox One och PC i väst.
Detta spelet verkar gå i ett musikaliskt tema och det älskar jag! Vapnen på karaktärerna är också ett instrument av diverse slag, någon har ett svärd som också är en elgitarr. Awesome! Känner man sig osäker på spelet så kan man testa den demo som kommer släppas till Switch, PS4 och Xbox One den 12 juni. Om Switch demot flyter på bra så kör jag på den versionen, annars kanske jag ändrar min bokning till PS4.
För övrigt gillar jag verkligen Taka Tonys artstil, speciellt hur han rita älvor… Mmm.
 

Octopath Traveler

Release: 2018-07-13 | Köper till: Nintendo Switch

I börjar var jag inte så intresserad av detta spelet, brydde mig inte ens om demot som finns. Men så ville en kompis testa det och även jag föll lite för det då. Gillar verkligen denna 3D pixel stil eller vad man ska kalla det. Jag hoppas det kommer bli bra, känner mig väl fortfarande lite orolig för spelet, men jag tror det kommer kännas hur bra som helst när man väl spelar det. Kommer börja spela som dansaren Primrose! <3
 

Captain Toad: Treasure Tracker

Release: 2018-07-13 | Köper till: Nintendo Switch

Ett av de spelen jag helt ignorerade till Wii U. Tyckte inte det såg speciellt roligt ut och det tycker jag väl lite nu också faktiskt. Men jag ska ge det en chans, tror nog jag kan uppskatta det mer nu än jag hade gjort förr. Det ska bli spännande, för jag har ju hört en hel del bra grejer om spelet åtminstone.
 

Dragon Quest XI: Echos of an Elusive Age

Release: 2018-08-04 | Köper till: PlayStation 4

I februari gjorde jag ett stort Fokus inlägg om detta spelet, så är ni intresserad av att läsa vad jag tycker så kan ni läsa om det här. ÄR så oerhört glad att vi fått lite mer info sedan det inlägget, vi har fått ett release datum och de har bekräftat att spelet kommer innehålla röster. Något som jag verkligen hoppades på, nej det finns inga Japanska röster för det finns ingen japansk dubb. Det engelska blir original dubben. ;)
 

Spider-Man

Release: 2018-04-07 | Köper till: PlayStation 4

Spider-Man är nog ett av de spelen jag ser fram emot mest i år eller som jag hoppas mest på ska jag kanske säga. Håller tummarna på att det blir ett riktigt bra Spider-Man spel, det ska högre makter veta att det finns det inte allt för många av!
Det blev snabbt en förbokning efter att dom hade visat spelet första gången, så ser fram emot att få svinga runt i storstaden med Spidde snart igen.
 

Kingdom Hearts III

Release: 2019-01-29 | Köper till: PlayStation 4

Äntligen har vi ju fått ett datum på Kingdom Hearts III. Nu återstår det ju bara att se om det kommer bli försenat. Igen. Tyvärr kommer det inte i år som det sades från början, utan vi får vänta tills slutet av januari nästa år. Ska ska jag äntligen återvända till Sora, Kalle och Långben och resa runt i nya världar och träffa gamla Disney vänner.
 

Super Smash Bros Switch

Release: 2018-??-?? | Köper till: Nintendo Switch

Här är ett spel jag är väldigt spänd på! Har inte spelat ett Smash Bros spel sedan Melee till GameCube, så jag har missat en del. Så det blir ju att ta igen det nu! Själv hoppas jag ju på att vi får fler Xenoblade karaktärer i Smash. Hade gärna sett Elma från Xenoblade Chronicles X med i spelet. Fler kickass brudar tack!
 

Pokémon: Let’s Go Pikachu

Release: 2018-11-16 | Köper till: Nintendo Switch

Är försiktigt optimistiskt till detta spelet, ett Pokémon spel som är lite mer bundet till Pokémon GO kan nog bli intressant. Om inget annat gillar jag verkligen artstilen på spelet. Gillar ju själv att dom går tillbaka till Kanto och de första 151 Pokémons.
Slutade ju spela Pokémon efter Gold & Silver, så blir en nice nystart för mig att komma tillbaka till den delen jag känner till bäst.
 

Bloodstained: Ritual of the Night

Release: 2018-??-?? | Köper till: PlayStation 4

Vet väl inte om man riktigt ska räkna detta som en förbokning då det är en Kickstarter jag varit med och bidragit till, men vafan. Den får vara med ändå! Har längtat efter spelet sedan jag såg det för första gången på Kickstarter, har ju velat ha fler “Igavania” spel. Dom har sagt det kommer i år, så jag hoppas det inte blir försenat igen. Får helt enkelt hålla tummarna, annars får jag väl trösta mig med att ytterligare en försening bara gör det bättre… Eller hur?
 

Yoshi

Release: 2018-??-?? | Köper till: Nintendo Switch

Med E3 bokstavligen runt hörnet, lär vi ju få se mer av spelet och mycket troligen få ett release datum och spelet fulla namn. Ser fram emot detta då jag hade trevligt med Donkey Kong: Tropical Freeze. Saknat denna typen av spel, sedan tycker jag just Yoshi spelet ser både kul och charmigt ut.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *