Oktober månad är här!

Oktober månad är här, med allt vad det innebär! Små förkylningar och kallare väder, även om vi har våra dagar då solen orkar visa sig. Annars är det en skön månad, då det inte är övervarmt ute och man vissa dagar kan klara av att vara utomhus utan att ha en massa extra kläder.

Oktober är även månaden då jag fyller år. Detta året når man level 34! Det är väl enda gången jag inte gillar att grinda, haha! Den 27e oktober, nåja mer slutet än början på månaden, men ändå. Är dagen det smäller, en födelsedag och samtidigt släpps Super Mario Odyssey! Vad kul att Nintendo valde att släppa det på min födelsedag, det var en trevlig present. Tackar, tackar.
Har tagit ut en ledig dag från jobbet så jag kan spendera lite tid med spelet. ser sjukt mycket fram emot det faktiskt, jag har inte varit så här sugen och små hajpad på ett Mario spel sedan Super Mario 64. Det ska bli fruktansvärt kul att äntligen kunna få spela det. Nintendo Switch har haft ett grymt första år! Kanske det bästa någon konsol någonsin haft.

Ni som hängt med ett tag också vet att jag i stort sätt aldrig köper en Collectors Edition, mycket för att jag oftast inte tycker det är värt det. Egentligen är väl fallet så nu också, men jag kan inte hålla mig denna gången! Ångrar att jag inte köpte Collectors Edition av Xenoblade Chronicles X, så nu måste jag ha Xenoblade 2 CE:n.

I need it... I need it...

Har denna Collectors Edition bokad! Mums för Micke.

Jag har även bokat denna Nintendo Switch Pro kontrollen med Xenoblade 2 motiv! Kunde inte låta bli, även om jag inte brukar köpa sådant här extra… Men nu kände jag att jag behövde, vill stödja Monolith Soft så mycket jag kan.

Visst ser den vacker ut!? Need it now!

Dessa två blir mina egna födelsedags presenter, därför tänkte jag att jag slår på lite mer än jag brukar. Får ju dock vänta tills första december, men det är det väl värt…
På tal om Xenoblade, så har jag skapat en officiell tråd på Loading, om ni är nyfikna på spelet så kolla gärna in den. Och ännu bättre, delta i diskussionerna kring spelet!
Loading.se Xenoblade Chronicles 2 officiell tråd.

Det blir nog en trevlig liten månad detta, har även lite utbildningar inbokade på jobbet. Det blir nog de sista jag håller också, känner att jag blivit väldigt trött på det. Har andra uppgifter som jag gör nu istället. Känner jag får inte alls fram samma typ av entusiasm som jag en gång i tiden hade för utbildningarna, lite synd då det alltid behövs utbildare. Man kanske hoppar in någon gång då och då, men absolut inte som det har varit. Nåja, ha det trevligt gott folk! Och kom ihåg, om ni vill ge mig något när jag fyller år tar jag gärna emot pengar. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *