Nu är det äntligen fixat!

Det tog ett tag, jag har svurit och blivit förbannad flera gånger om. Men nu har jag återställt alla bilder här på hemsidan. Det hoppas jag verkligen i alla fall, kan ju blivit så att man missat något. Men jag hoppas verkligen att jag har fått med allt, det känns åtminstone skönt att ha fått det gjort. Det har legat och gnagt i bakhuvudet på mig, så har inte kunnat fokusera på mycket annat.

Jag har återställt 780 bilder som har varit en del av hemsidan på ett eller annat sätt. Det enda, verkligen det enda positiva som har kommit ur det hela med att photobucket har rövat sig som de gjort är att jag har sorterat och organiserat bilderna bättre. Om man nu ska se något glatt i det hela… Nu ligger bilderna uppe på DropBox, men jag det är inte den bästa av sidor för att tillhandahålla bilder, men det funkar. Får åtminstone behålla mina filnamn på bilderna där till skillnad från Imgur. Men som sagt skönt att ha fått detta gjort, nu är det lättare att hålla i ordning.

Eftersom det strulat så länge med bilderna också, så har jag inte velat lägga upp så mycket bilder. Men nu tar jag en samlings bild med mina senaste inköp. Det kan vara allt från ett par dagar till ett par månader gammalt nu.

Så nu kommer det väl lite fler inlägg med bilder i framtiden, kan ju alltid vara trevligt det. Har även fått bekräftelse på min nya smärta som jag hade den 8/8 2017, det var två nya njurstenar.
Den ena var 7mm stor, men har tydligen lyckats hitta ut själv. Var ju tur det, den andra dock som är på 9,2mm sitter kvar. Var inne för att få bort den, men det var så inflammerat och irriterat att de kunde inte plocka den direkt. Förhoppningsvis inom 3-4veckor ska dom göra ett nytt försök. Hoppas man blir av med den jäveln då! Det är sjukt hur det kan bli såhär alltså, en på 7mm och en på 9mm. Den första jag hade som gjorde så jävla ont var på 2mm något, dessa är ju så mycket större, så inte undra på det kändes som man höll på att dö.
Men det känns bra nu och lär bara bli bättre när den är borta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *