Lite äldre, lite gladare!

Detta årets födelsedag har kommit och gått. Men det har varit trevligt faktiskt, fredagen var en trevlig dag. Jobbat ett par timmar, sedan sprang jag (nja, inte riktigt) till min lokala GameStop butik för att hämta ut Super Mario Odyssey!
Det är jävligt kul än så länge! Sist jag hade så här kul med ett Mario spel var nog med Super Mario 64.

“It’s-a-me! Mario! Woohoo!”

Det var också min egna födelsedagspresent till mig själv, så det känns ju riktigt bra. Fast det mesta känns bra faktiskt, även om jag för några dagar sedan höll på att falla ner i depression igen så lyckades jag någorlunda hålla mig kvar i det som är bra. Tre av mina bästa vänner drog även med mig ut igår för att äta middag för att fira mig, vilket blev en kul överraskning då det visade sig vi skulle spela bowling också! Vi har snackat om det ett bra tag i kompisgänget att gå ut och spela, men aldrig blivit något.


Det var kul som bara den att vara ute med kompisgänget och spela, riktigt trevligt så tack alla inblandade. Hade verkligen sjukt trevligt med bowlingen. Synd bara att den ena i gänget inte kunde komma, du saknades.


Det gick väl lite si och sådär med poängen, men det bryr jag mig inte om, det var kul! Plus man lyckades med det ovan så jag känner mig nöjd. ;)


Efter bowlingen blev det mat, fick välja ryggbiff och den var god som bara den! Mmm! Det var en riktigt trevlig kväll verkligen, en av de bästa jag haft på väldigt länge måste jag säga. Efter vi var klara med bowlingen så åkte vi hem till mig och såg Scott Pilgrim filmen.
Fasen vad jag gillar den alltså! Säg vad man vill om den, men den är fan sjukt nice.
Även om den har Michael Cera i huvudrollen, beh. Senare idag så blir det även då lite äventyr, vi ska nämligen gå och se Thor Ragnarök, den har man också sett fram emot ett tag nu. Längtar verkligen. Tack alla inblandade som gjort denna helgen riktigt bra, tack även pappa för att vi träffades och hade kul under tidigare delen av lördagen.

2 responses on Lite äldre, lite gladare!

  1. Tänk att man kunde ha en så trevlig födelsedag ändå,
    jag får väl gratulera i efterskott helt enkelt!

    Extra kul när man även lyckas ta tag i sånt man velat göra länge,
    speciellt med sina vänner.

  2. @ opkij:
    Oj, hade helt missat att någon svarat på denna. Hehe.
    Man tackar. :)
    Det var trevligt som fasen. Fortfarande synd vi bor så långt ifrån varandra.

    Ja, verkligen. Det var riktigt kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *