52 spel på 1 år: 36 – 38

Nu var jag här med den sjätte delen och sista delen i min serie att klara 52 spel på ett år. Jag lyckades inte uppnå mitt mål dessvärre och avslutar nu denna runda 5dagar tidigare än jag skulle. Den 6e januari har det gått ett år sedan jag började, men jag känner nu att eftersom jag inte nådde målet vill jag börja 2017 på en helt ny kula med spel. Kommer inte utmana mig själv detta året på att försöka klara 52 spel i år, utan jag kommer bara spela på och så får vi se när året är slut hur många det blivit. Kanske tar upp utmaningen i framtiden igen, men nu inget nu under 2017 åtminstone. Kommer fortfarande posta om de spel jag klarat, men kanske inte riktigt i detta format. Tack för er som hänt med och hejat! =)

Tidigare delar: DEL 1DEL 2DEL 3DEL 4DEL 5


36. Final Fantasy XV (PS4)

Efter 10års lång väntan har man äntligen fått spela detta och även klarat det.Det var en lång väntan och en härlig resa som togs i spelet, detta är helt klart ett av mina favorit spel för i år. Vet inte var jag skulle ranka FFXV i en topplista av Final Fantasy-spel just nu, men helt klart ligger det högt upp. Är väldigt förtjust i detta, rekommenderas starkt om du har funderingar på detta!


37. Shantae: ½ Genie Hero (PS4)

Var med och kickstartade detta spelet och det ångrar jag inte en sekund! Ett riktigt bra plattforms spel som både ser och låter helt fantastiskt. Rekommenderar alla som är sugen på ett mer klassiskt plattforms spel att köpa detta. Med musik från Jake Kaufman, som bland annat gjort musik till Shovel Knight. Här finns nog mina favorit låtar någonsin ifrån serien. Lite trist att spelet är kort och lätt, men tar igen det då det är så underbart!


38. Tales from the Borderlands (PS4)

Ett trevligt spel i samma anda som tidigare Telltale spel, på gott och ont. Men tack vare god humor och härliga karaktärer och en lagom intressant/bra story, så gav det mig ändå en härlig resa. Nu har jag inte spelat Borderlands sedan tidigare, så jag gick säkert miste om en massa skämt, karaktärer och så vidare. Men detta var ändå ett helt okej spel, billigt för den delen också.

Tack än en gång för som som har hängt med sedan jag började utmaningen! Hoppas ert 2017 börjar bra och får ett underbart spelår.

3 responses on 52 spel på 1 år: 36 – 38

  1. Det var kul att följa :)
    Sitter själv med Shantae RR. Riktigt roligt men har inte kommit så långt än. Blev klar med fösta grottan. Squid Baron var riktigt jobbig… tog nog en 10 försök innan jag fick honom. Hade visserligen inga potions och bara 3 hjärtan.

  2. Som jag redan sagt är jag fortfarande imponerad av dom spel du faktiskt hann med, mycket som jag själv missat och mycket längre titlar.

    Det har varit kul hela vägen att läsa om dom alla!

    Lite svårt att se Telltale och “god humor” i samma text när jag bara spelat Walking dead och Game of thrones spelen, hehe. Jag har inte heller spelat något Borderlands tidigare men det kanske blir att testa deras tolkning framöver då.

  3. @ JRPGeek:
    Hehe, du tar honom nästa gång! RR är kul, Pirate’s Cure är ännu bättre, så har du inte kört det förr har du lite att se fram emot. =)

    @ opkij:
    Man tackar! =)
    Jo, det var lite konstigt att skriva det också, då jag sedan tidigare också bara kört deras mindre roliga spel. Haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *